понеділок, 22 лютого 2021 02:28

Розкіш посеред снігу: родинний маєток вражає
8

У Норвегії збудували вражаюче житло на крутому пагорбі
Фото: homedit.com
У Норвегії збудували вражаюче житло на крутому пагорбі
У Норвегії збудували вражаюче житло на крутому пагорбі
У Норвегії збудували вражаюче житло на крутому пагорбі
У Норвегії збудували вражаюче житло на крутому пагорбі

Дерев'яний сімейний будинок на крутому пагорбі в Фарштадандені у Норвегії вражає простотою та задумом. Він підкорює своїм відчуттям природності, світлом і легкістю.

З його вікон відкривається чудовий краєвид, де можна подумати та відпочити.

Будову спроектували так, щоб мінімізувати розмір бетонного фундаменту і забезпечити вид в сторону фьорда. Там 3 дерев'яні поверхи та великі вікна. Цим нагадують старовинні шафи.

У внутрішній частині першого поверху відкривається п'ятиметрове підсобне приміщення для ігор на батуті і з м'ячем. Ця частина повинна бути добре освітлена вечорами і взимку.

Решта функцій будівлі розподілені на трьох верхніх поверхах і терасі на даху. На першому поверсі є гардеробна, пральня, дві спальні. Сходи на цей рівень, а також підлоги в гардеробі виконані з дуба, що забезпечує хорошу зносостійкість в тому місці, де ви носите взуття. Сходи, що ведуть нагору, зроблена з сосни, по якій легко ходити босоніж. Перший поверх виконаний у вигляді каркаса, а два верхніх поверхи - з бруса.

Над цокольним поверхом розташовані дві дитячі спальні і ванна кімната. На першому поверсі над ними знаходиться вітальня подвійної висоти, вона поєднана з бібліотекою і кухнею в задній частині будинку. Кухня розширюється в зимовий сад, що виходить на окрему ділянку. Головна спальня розташована на верхньому поверсі над кухнею і бібліотекою. .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд 2021 року: 5 умов стильної ванної кімнати

Вікно на схід у вітальні має ящик для квітів зовні на захищеній стороні будівлі. Вітальня має подвійну висоту і служить одночасно банкетним залом, а також вловлює і накопичує сонячну енергію в денний час.

На третьому поверсі є балкон "Ромео і Джульєтта", що веде у вітальню для домашніх постановок. З галереї ви можете пройти на терасу на даху, де можна побачити вечірнє сонце, зоряне небо і північне сяйво.

У американському Ріверхенді, штат Нью-Йорк, продають будинок, надрукований на 3D-принтері.

Його вартість - $299 999. Житлова площа будинку - 130 кв м. У будинку є три спальні, дві ванні кімнати та окремий гараж.

Зараз ви читаєте новину «Розкіш посеред снігу: родинний маєток вражає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути