понеділок, 04 грудня 2017 14:55

П'ять причин обрати металопластикові вікна

П'ять причин обрати металопластикові вікна
Вікна Газда можуть заощадити на оплаті комунальних платежів до 6000 гривень на рік. Фото: Vikna-zahid

Вікно - це не тільки можливість дивитися на зовнішній світ, будучи у своїй квартирі, будинку або офісі. Це ще і своєрідний бар'єр, який захищає наші оселі від шуму, сторонніх звуків, пилу, холоду або спеки. Однак щоб вікно повноцінно справлялося з покладеними на нього завданнями, воно має бути хорошим у всіх відносинах. Таким вікном сьогодні може стати металопластикова модель від надійної фірми. Чому? Поговоримо далі.

Високі показники теплоізоляції. Якщо вікно виконано з якісного профілю, досить товстого, з великою кількістю камер, з хорошим склопакетом, якщо вікно монтувалось професіоналами - воно зробить будинок теплішим взимку та прохолоднішим влітку, знизить витрати на обігрів і кондиціонування. Наприклад, згідно з офіційною інформацією постачальників, вікна Газда в деяких випадках можуть заощадити на оплаті комунальних платежів до 6000 гривень на рік.

Зручність використання. За металопластиковими вікнами простіше доглядати. Якщо на нього встановлена ​​якісна фурнітура, то і користуватися ним куди зручніше, ніж застарілими моделями вікон. Їх не треба утеплювати, готувати до нового сезону, вони простіше відкриваються і закриваються щільніше. Додатково такі вікна можуть бути оснащені захистом від дітей, щоб малюки не відкривали стулки і не випали з балкона або вікна, захистом від москітів, зручною функцією провітрювання і так далі. Це підвищує безпеку використання.

Широкий асортимент. Компанії, які спеціалізуються на продажі та встановленні пластикових вікон, пропонують різні варіанти, що задовольняють індивідуальні вимоги і бюджет. Це можуть бути вікна практично будь-яких форм і розмірів, з простими подвійними склопакетами або сучасними склопакетами з напиленням, енергозберігаючим та "солар" склом, з профілем з різною кількістю камер і армуванням. Як правило, склад склопакета і тип профілю вибирається відповідно до побажань клієнта.

Доступність. Металопластикове вікно за останні десять років стало куди доступніше. Профільні компанії пропонують вигідні умови розстрочки, постійні акції. У той же час самі вікна та їх монтаж стали доступні широкому колу покупців.

На закінчення відзначимо, що якщо ви хочете купити вікна в Києві, рекомендуємо витратити час на аналіз пропозицій. Найкраще звертатися в ті фірми, які працюють у своєму сегменті ринку вже багато років, обзавелися відгуками. Бажано, щоб компанія була офіційним дилером профілю та комплектуючих - це відкриє доступ до мінімальних цін і нормативних вимог гарантії, сервісу. Вибрати ваше ідеальне вікно вам допоможуть консультанти такої компанії.

Зараз ви читаєте новину «П'ять причин обрати металопластикові вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути