середа, 06 травня 2020 10:44

Прихожа зі смаком: як стильно оздобити кімнату
18

Інтер’єр 2020: як стильно оздобити прихожу
Фото: remontbp.com
Інтер’єр 2020: як стильно оздобити прихожу
Інтер’єр 2020: як стильно оздобити прихожу
Інтер’єр 2020: як стильно оздобити прихожу
Інтер’єр 2020: як стильно оздобити прихожу

Часто важливість передпокою недооцінюють через невеликі розміри. Його оформленню ж варто приділяти увагу, адже саме тут зустрічають гостей. Тому дизайн обов'язково повинен відповідати всьому інтер'єру житла.

Оформлення стін в передпокої - чи не найголовніше в візуальному сприйнятті даного приміщення. Багато наносять фарбу або ж клеять шпалери. Вважається, що це найпопулярніше і просте рішення.

Спеціальний облицювальний камінь досить часто використовують в оформленні передпокою. Ним не обов'язково покривати всю стіну. Достатньо всього лише розмістити в одному з кутів, між дверима або відразу ж біля вхідних дверей. Це дозволить зробити акцент в інтер'єрі, який точно не залишиться без уваги ваших гостей.

Цегляна кладка вже стала справжнім трендом. Такий виглядає дизайн приміщення сучасно, незалежно від колірного рішення. Класичний коричневий колір цегли більше підходить для просторого передпокою, а біла цегла - ідеальний варіант для маленького приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дзеркальна розкіш: як вибрати стильний предмет інтер'єру

Стіни покривають вагонкою, бо має тривалий термін експлуатації і невибаглива в догляді. Що стосується стінових панелей МДФ, то вони має велику різноманітність за кольором і фактурою.

Красиво виглядають мальовничі панно або рамки з фотографіями. Причому це зовсім не обов'язково повинні бути особисті фото. Можна сміливо використовувати важливі для вас картини в однаковому стилі, триптих і багато інших варіанти. Дуже добре виглядають композиції, що складаються з широких і вузьких рамок. Кріпити їх потрібно на різній висоті, що не симетрично.

Сьогодні дизайнери відходять від вже звичної білої стелі. При створенні інтер'єрів в хід йдуть оригінальні мотиви і елементи. Стеля може бути різьблена, тканинна або з геометрих фігур. Таке вирішення доречне, щоб не вирівнювати поверхню стелі. Чого не вийде уникнути при фарбуванні.

Проте навіть фарбована стеля може бути не монотонною, якщо правильно підібрати колір. Наприклад, сірий чи чорний. Ідеально поєднуються зі світлими стінами.

Зараз ви читаєте новину «Прихожа зі смаком: як стильно оздобити кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути