неділя, 18 лютого 2018 23:28

Визначили наймоднішу плитку 2018 року
8

Фото: apinfectologia.org

На початку лютого у Валенсії пройшла виставка Cevisama 2018, де найбільші іспанські компанії показали свої нові колекції плитки.

Цього року в тренді будуть десятки відтінків пісочного, сірого і білого. Велика кількість декору практично зійшли нанівець - модна плитка, навіть якщо декорована, виглядає стримано, лаконічно.

Модними будуть великоформатні плити з розмірами - 80х180, 120х120, 120х260. Вони спрощують транспортування в будинок.

Великий розмір дозволяє закрити стіну або підлогу парою-трійкою плит з мінімумом швів, які практично не видно. Така монолітність добре працює в імітації натурального мармуру, коли прожилки переходять один одного без помітних швів.

Імітація мармуру користується немалим попитом. Нанесення малюнка на керамограніт вийшло на такий технологічний рівень, коли розташування прожилок, гру відтінків і глибину тону можна варіювати не гірше самої природи. В цьому році в моді черий і білий варіанти "каменю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 оригінальних способів сховати батареї в кімнаті

Поверхня плиток стає цікавішою тактильно, граючи тінями і обсягами, на плитках з'являються виступи і плетінки, провали і нерівності.

Геометрія не виходить з моди.

Потерті краї, облуплене дерево, нерівні поверхні є доречними в дизайні 2018. Плитка з кракелюр або поверхню з потертою від часу фарбою - цей атмосферний мотив будинку, в якому немов прожило кілька поколінь родини, явно затримається в тренді.

Зараз ви читаєте новину «Визначили наймоднішу плитку 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути