Ексклюзиви
неділя, 01 квітня 2018 05:28

Назвали тренди ванних кімнат у 2018 році
11

Фото: housebeautiful.com

Ванна обов'язково має бути функціональною і зручною. У той же час будь-який господар квартири хотів би бачити її не тільки комфортною з точки зору догляду, але і сучасною і стильною.

Близькість до природи можна досягти не тільки через використання натуральних елементів в декорі. Наприклад, на фото в якості яскравих акцентів зображені квіти.

Останнім часом в моду знову повертається деревина. Найчастіше її застосовують для створення кухонного гарнітуру, меблів або ж столу. Але в цьому році дуже популярним стало використання дерева в ванній кімнаті. У поєднанні з новими сучасними технологіями і оформленням, такий натуральний елемент виглядає дуже цікаво і стильно.

Душова з дерева виглядає приголомшливо красиво в поєднанні з великою білою плиткою. Дуже вдале поєднання дерева з білими стінами. За рахунок такого контрасту і присутності яскравих елементів, виходить свіжа і в той же час затишна ванна кімната.

Модною тенденцією в дизайні ванної кімнати є поєднання різних матеріалів. Це може бути велика плитка з декоруванням мозаїкою. Або ж комбінація бетонних та поштукатурених стін, глянсовою кераміки з дерев'яною поверхнею і багато іншого. Такі варіанти допомагають створити стильне оформлення ванної кімнати. А також вони забезпечують захист від вологи, перепадів температури і механічних впливів.

Поєднання плитки різного розміру і кольору досить незвичайне. Але в той же час завдяки цьому ванна кімната виглядає теплою і затишною.

В інтер'єрі можна використовувати кілька кольорів. Головне – правильно їх поєднувати, щоб результат вашого творчого підходу виглядав приголомшливо красиво.

Також дуже часто для дизайну ванних кімнат використовують дзеркальні і скляні поверхні. Справа в тому, що з їх допомогою відбувається відбиття променів, що візуально збільшує межі приміщення. В свою чергу поверхні зі скла добре пропускають світло і при цьому захищають від потрапляння вологи. Тому можете сміливо використовувати стекла і дзеркала в якості обробки.

Незвичайної форми раковина і унітаз – те, що притягує до себе увагу в однотонною і досить спокійною ванній кімнаті.

Поєднання білого і чорного – це, як відомо, класика. І її можна застосовувати навіть для елементів ванної кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери показали як має виглядати комфортна спальня.

Маленьку кухню можна зробити затишною і зручною. Найлегше її зробити яскравою, тобто підібрати колоритні меблі або шпалери з цікавим малюнком. В невеликій кухні потрібно раціонально використовувати площу. Меблі можна розвісити по бічних стінах, а також задіяти підвіконня - влаштувати стіл чи додаткове робоче місце. Невеликі розкладні столики зі складною стільницею замінять повноцінний обідній стіл.

Зараз ви читаєте новину «Назвали тренди ванних кімнат у 2018 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути