Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2019 10:36

Назвали кольори інтер'єру, які підвищують працездатність
11

Яскраві кольри додають творчості в організації роботи
Фото: forsmarket.ru
Яскраві кольри додають творчості в організації роботи
Яскраві кольри додають творчості в організації роботи
Яскраві кольри додають творчості в організації роботи
Яскраві кольри додають творчості в організації роботи

Правильно підібрані кольори в кімнаті сприяють не тільки відпочинку, а й налаштуванню на роботу. варто знати, що монохромні тони навіюють нудьгу. Помаранчевий, жовтий, синій або зелений поліпшують творчі здібності в процесі роботи.

Жовтий

Ясність мислення у робочому просторі підвищують штрихи жовтого кольору. Це також допомагає створювати більш оптимістичну і веселу обстановку, тому робота буде більш приємною.

Цей колір має використовуватися в малих дозах, щоб не втрачати концентрацію.

Блакитний

Цей відтінок допомагає поліпшити обсяг пам'яті, створює спокійну обстановку та розширює уяву. Все це робить його ідеальним кольором для моментів роботи, які вимагають великої креативності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як по-модному оформити кухню: дали актуальні поради

Рожевий

Простір в таких світлих тонах додає натхнення. Цей колір допомагає розвивати пізнавальні здібності і стимулює творчість. Відтінки рожевого кольору в поєднанні з білим створюють ідеальний простір для тих, кому потрібний спокій і зосередженість на робочому місці.

Синій

Синій обов'язково повинен бути присутнім у всіх робочих просторах. Цей колір бореться зі стресом, тому важливо зберігати спокій і порядок під час роботи. Він приносить стабільність та ідеально підходить для створення середовища, що сприяє концентрації. Найкраще застосовувати його в найбільш актуальних деталях, таких як фон стіни.

Зелений

Зелений додає спокою і безтурботності. Гарно поєднується зі сріблястим відтінком. Це не тільки додасть концентрації , але й допомагають тримати розум в "чистоті".

Помаранчевий

Наявність на робочому столі чогось оранжевого дає майже такий же ефект, як і кава. Це допомагає залишатися активним, тому робота буде виконуватися краще. Це заохочує креативність, а також здатність фокусуватися на одній діяльності.

Середземноморський стиль поєднує в собі традиції країн північного узбережжя Середземного моря, зокрема Іспанії, Греції, Італії. Перегукується з рустикальним стилем, допускає вкраплення арабських мотивів.

Для середземноморського стилю характерне використання наявних у природі відтінків, натуральних матеріалів, природних грубуватих текстур. Типовою є велика кількість живих рослин і текстилю. Схвалюється присутність в інтер'єрі мозаїки. Нею оздоблюють стіни, підлогу, меблі й аксесуари.

Зараз ви читаєте новину «Назвали кольори інтер'єру, які підвищують працездатність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути