Сучасна кухня 2025 року вражає своєю функціональністю та зручністю. Цей проект розробила компанія ІКЕА та дизайнерська фірма IDEO London. Тут важливими були соціальні, технологічні та демографічні чинники, які впливатимуть на поведінкулюдей щодо їжі.
Наприклад, варто лише покласти помідор на стіл, як відразу він покаже швидкий і легкий рецепт.
Для жителів невеликих квартир стіл замінює плиту. Приховані в ньому індукційні котушки нагрівають продукти всередині каструлі і сковорідки, а не поверхня кухонного начиння. Завдяки цьому стіл можна використовувати і для роботи, і для приготування їжі, і для їжі.
Продукти буде не обов'язково класти в холодильника. Для цього існуватимуть прозорі контейнери, де можна регулювати внутрішню температуру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили наймоднішу плитку 2018 року
Система водопостачання має дві раковини: для забрудненої води, яка зливається в каналізацію, і для "сірої води". Її можна використовувати повторно в посудомийній машині або для поливу рослин. Це дозволить економити воду.
Спеціальна система утилізації нагадує відсортувати сміття. Тоді воно спресовується, запаюється і маркується.
Коментарі