понеділок, 26 лютого 2018 10:27

Що необхідно врахувати при ремонті у ванній

Що необхідно врахувати при ремонті у ванній
Ретельне планування ремонту у ванній допоможе уникнути ряду помилок. Фото: Всвіті

Незважаючи на відносно невелику площу в порівнянні з більшістю інших кімнат, ремонт у ванній завжди супроводжується чималими витратами і не завжди завершується задовільно - тобто, одержуваний результат виявляється набагато гіршим, ніж очікування. Це пояснюється тим, що при ремонті у ванній власник будинку не завжди до кінця розуміє, якого саме результату він хоче домогтися. Ретельне планування допоможе уникнути ряду помилок, тому варто просто продумати все, з чим ми можемо зіткнутися у ванній кімнаті.

Власне, ванна. Або все ж душова кабіна? Багато власників типових квартир схиляються саме до останнього варіанту, оскільки економія місця і практичність грає для них головну роль. Якщо ж душовий бокс - і ваш вибір, то задумайтеся про те, щоб його чаша була максимально високою - в такому випадку ви отримаєте і міні-ванну для купання малюка, тварин або замочування білизни. Дуже практично.

Для ергономічності і стильного вигляду рекомендуємо вибирати рушникосушку електричну з декількома режимами роботи. Застарілі водяні рушникосушки - стаціонарні, займають багато місця, і багато використовуються виключно в опалювальний сезон. Мобільний електричний прилад завжди можна перенести в інше місце, і використовувати його за призначенням тільки тоді, коли це дійсно необхідно. До речі, хороший вибір і найкращі пропозиції даного виду товару модно знайти за допомогою сервісу порівняння цін Е-Каталог.

Підлога у ванній не має бути занадто слизькою, оскільки неминучі краплі води зроблять її вкрай травмонебезпечною. Дивно, але сучасні матеріали дозволяють покрити підлогу навіть ламінатом - спеціальним, водостійким. Незвичне для ока рішення виявиться цілком зручним і приємним на дотик.

При виборі раковини і змішувача приділіть особливу увагу якості матеріалів, з яких вони виконані. Для раковини ідеально підійде санфаянс, а для змішувача - нержавіюча сталь з латунними вставками.

Зараз ви читаєте новину «Що необхідно врахувати при ремонті у ванній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути