середа, 05 серпня 2020 17:43

Бірюза вражає: показали яскраві варіанти оформлення житла
18

Яскравий інтер’єр 2020: бірюзовий колір підходить для усіх стилів
Фото: dekoriko.ru
Яскравий інтер’єр 2020: бірюзовий колір підходить для усіх стилів
Яскравий інтер’єр 2020: бірюзовий колір підходить для усіх стилів
Яскравий інтер’єр 2020: бірюзовий колір підходить для усіх стилів
Яскравий інтер’єр 2020: бірюзовий колір підходить для усіх стилів

Модно виглядати в кольорі бірюзи буде і спальна кімната, і ванна, а також кухня або вітальня. Потрібно взяти до уваги, що бірюзовими може бути не тільки елементи меблів, але і стіни, і декоративні частини інтер'єру.

Головна перевага використання цього кольору полягає в тому, що він асоціюється зі спокоєм. Тому дозволяє розслабитися після важкого робочого дня і набратися сил. Універсальність кольору дозволяє використовувати його при оформленні практично будь-яких інтер'єрів, незалежно від їх стилю.

При декоративному оформленні кімнати слід враховувати можливі поєднання кольорів з бірюзовим: світлі пастельні, відтінки білого, чорний і коричневий, яскраві кольори, такі як рожевий, жовтий, блакитний, зелений, відтінки самого бірюзового - такі поєднання дадуть свободу фантазії і перетворять будь-яку кімнату.

Використання світлих бірюзових тонів дає можливість не тільки візуально збільшити приміщення, а й надати йому якоїсь загадковості і легкості. Іншими словами, оформляти в такому колірному рішенні слід, в першу чергу, невеликі приміщення.

Подібні фарби можна застосовувати навіть в габаритних спальнях, які можуть похвалитися великою кількістю вільного простору і високими стелями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаюча вітальня: показали стильні ідеї фіолетового дизайну

Бірюзовий колір по праву вважається природним, тому така спальня сприятиме розслабленню. Психологи стверджують, що блакитні відтінки роблять позитивний вплив на нервову систему, підвищують настрій і дарують відчуття затишку.

Дизайн передпокою стильно прикрашати в сірих тонах. При цьому неважливо це сучасний стиль або гламурний.

Для цього облицьовування важливо, щоб покриття стін була стійка до бруду. Добре підійдуть вінілові шпалери, які покриті тонким шаром ПВХ-плівки. Контакт з мокрою від дощу курткою не вплине на її зовнішній вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Бірюза вражає: показали яскраві варіанти оформлення житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути