четвер, 13 червня 2019 23:28

Апетитна розкіш: показали ресторан з найдорожчим інтер'єром
11

Фото: lux.fm

Лондонський ресторан визнали найдорожчим у світі. Точніше його дизайн. Заклад Scott's знаходиться в районі Мейфейр. Він спеціалізується на морепродуктах, але тут можна спробувати вишукані страви і з інших продуктів.

Не так давно в ресторані відкрився зал для приватних обідів. Його вже оцінили критики, назвавши найкоштовнішим інтер'єром евер. Витратили на це все майже 8 мільйонів доларів.

Приміщення на дев'ять квадратних метрів декороване 18-ма шедеврами світового мистецтва - роботами П'єра Огюста Ренуара, Жоана Міро, Еміля Бернара і Марка Шагала. А антикварні меблі та декор показують всю свою красу в світі ексклюзивних ламп.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бохо на ґанку: подали цікаві ідеї для оформлення

Новий зал легендарного закладу отримав назву на честь однієї з найбільш унікальних і рідкісних риб в світі - платинової аровани.

Він вміщає від шести до восьми гостей одночасно в кімнаті площею дев'ять квадратних метрів.

Ті, хто вечеряє в залі Арована, зможуть замовити одне з фірмових страв Scott's: лобстера Термідор, лосося в чорному місо і до більш ексклюзивного плато морепродуктів з устрицями, цілим омаром, крабом під соусом, креветками з Дублінського затоки, севіче з сибаса. Також відвідувачі зможуть спробувати молюсків, атлантичні креветки, мідії і вибрати один з розкішних десертів.

Загальна вартість всіх елементів декору оцінюється в 7,7 млн ​​доларів.

Протягом минулих 12 місяців Ріанна інкогніто проживала в Лондоні. Журналістам вдалося розвідати, у якому саме будинку. Ним виявився елітний особняк вартістю майже $40 млн. Орендувати його коштує $20 тисяч на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Апетитна розкіш: показали ресторан з найдорожчим інтер'єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути