Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2018 23:28

10 оригінальних способів сховати батареї в кімнаті
15

Фото: novate.ru

Радіатори опалення можуть добряче підпсувати дизайн кімнати. Замаскувати їх легко оригінальними способами.

Доречно поставити ряд невисоких дерев'яних шафок з гратчастими дверцятами біля вікна. Там в одному знаходиться батарея, а інші служать для зберігання речей. Перетворити стару чавунну батарею допоможе великий моток мотузки. Або розписати малюнком, який плавно переходить на стіну.

Стильна лавка, побудована з дерев'яних брусків над батареєю, стане затишним місцем для відпочинку і красивою деталлю кухні.

Оригінальна конструкція з гіпсокартону зі сходинкою і коробом для батареї, обладнаним дверцятами, яка дозволить доглядати і контролювати справність обігрівача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зручно зберігати велосипед у тісній квартирі

Декоративний дерев'яний короб з різьбленою панеллю зеленого кольору - прекрасна ідея для будь-якої сучасної кімнати. Має доступну ціну, простий монтаж і хороший тепловий обмін.

Льняна шторка, прикріплена під підвіконням - найпростішою спосіб заховати непривабливий радіатор. Такий варіант прекрасно впишеться в інтер'єр, оформлений в стилі прованс або кантрі.

Фальш камін можна зробити із батарей. Для більшої ефектності, навколо батареї можна організувати невелику дровницу. Таке стилістичне рішення стане затишною деталлю будинку.

Зараз ви читаєте новину «10 оригінальних способів сховати батареї в кімнаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути