понеділок, 10 вересня 2012 05:30

Застій жовчі плутають з алергією

Автор: фото з архіву медичного центру ”Здоров’я”
  Киянин Андрій у столичному медичному центрі ”Здоров’я” робить повну діагностику організму
Киянин Андрій у столичному медичному центрі ”Здоров’я” робить повну діагностику організму

Киянка 34-річна Галина Дмитренко вилікувала 6-річного сина від застою жовчі. Після цього в нього минула багаторічна алергія.

— Андрійко відставав у розвитку, виглядав на 4 роки. Був слабенький, часто боліли живіт, голова. Ніколи не мав апетиту, його нудило. Хлопця обсипало, все чухалося. Наш сімейний лікар поставив його на облік як алергіка.

У медичному центрі "Здоров'я"  Андрія обстежили за методом Фоля і знайшли спайкову деформацію жовчного міхура.

— Печінка була переповненою жовчю, — каже Віра Разіна, головний лікар центру. — Через це розвинулися панкреатит, дисбактеріоз. У крові хлопчика знайшли глистів — опісторхоз, а у дванадцятипалій кишці — лямблій. Ознак алергії не було. За допомогою спеціальної апаратури почистили дитині печінку, знищили інфекції.

За два тижні у хлопчика з'явився апетит, він став активний, зникли висипання та болі в животі.

— Це була не алергія, а отруєння організму жовчю і токсинами. Дуже багато людей звертаються з цим. Вісім із 10 мали неправильний діагноз. У 8-річної Маші боліли суглоби, голова. Її обсипало, погано спала, відставала в школі. Думали, алергія. Ми обстежили її за методикою Фоля. У печінці знайшли лямблії — трихінели. Вони знижують імунітет. І в печінці вони були. У горлі виявили золотистий стафілокок. Почистили дівчинці печінку, підшлункову, апаратом Ланта усунули інфекції. Зараз вона здорова.

— Щодня до нас приводять дітей із деформованим від народження жовчним міхурем. Нормальний має форму груші, а цей — ніби запхнутий усередину. Вада може не проявлятися, доки організм не атакує інфекція. Тоді жовч накопичується у печінці, іде в кров і спричинює висипання, яке сприймають за алергію. Дитина погано спить, нервує, виникають проноси і запори, дисбактеріоз. Далі відстає у розвитку та хворіє. Часто приходять дівчата і хлопці з недостатньою вагою. 5-річний Сашко нічого не їв. Мама замучилася — що не дає, його обсипає. Ми зробили йому діагностику на сумісність продуктів. І справді, половину не міг їсти. Хлопчика обстежили, знайшли аскарид, лямблій, опісторхоз та дисбактеріоз. Прочистили печінку і підшлункову, знищили глистів, відновили роботу шлунка. Тепер може їсти все.

— Лікуємо без антибіотиків і хімічних препаратів. Вони лише посилюють хворобу. Спеціальним олівцем торкаємося точки на тілі, посилаємо в хвору клітину мікрострум. Він вбиває інфекції й відновлює енергію клітин. Людина одужує дуже швидко.

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 242 49 79,

0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57.

Зараз ви читаєте новину «Застій жовчі плутають з алергією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути