пʼятниця, 04 листопада 2011 07:00

Вода, яка посилює імунітет

 

— Більшість сучасних фільтрів очищують воду або від чогось одного, або від усього відразу, й отримати корисну рідину досить важко. Але електроліз, або електроактивація води, — це новий спосіб очищення, який дозволяє отримати питну воду з лікувальними властивостями в домашніх умовах, — розповідає 30-річний Дмитро Єрчак, офіційний представник науково-виробничої фірми "Ековод".

Процес очищення відбувається в електроактиваторі ЕАВ-6, який складається з трьох камер: у бокових утворюється католіт, або "жива вода", посередині — аноліт, тобто "мертва вода".

— Для отримання питної води достатньо змішати "живу" та "мертву" воду в пропорції 2 до 1. Для очищення підходить вода з крана, бювету, свердловини та інша, яку треба залити в активатор й увімкнути його в розетку, — пояснює Дмитро. — За рахунок високої напруги вода очищується від органіки та хлору на 100 відсотків; від нітратів та нітритів, солей важких металів більш як на 97 відсотків, від солей жорсткості більш як на 70 відсотків. За такої системи очищення води користувач може бачити осад, що лишився після обробки. Жодні інші очисники цього не показують.

Пристрій має кремнієвий анод, який збагачує воду цим мікроелементом.

— Кремній необхідний для засвоєння понад 75 відсотків усіх мікроелементів, — продовжує Дмитро Єрчак. — Слід знати, що солі жорсткості шкодять лише за браку кремнію та через зневоднення організму.

Метод електроактивації, на відміну від інших фільтрів, допомагає отримати питну воду із зарядом близько -150 мілівольтів. На засвоєння такої води людському організму не потрібно витрачати внутрішню електроенергію, і тому на процеси відновлення лишається більше сил. Від'ємний заряд, близько -70 мілівольтів, має вода із джерела, а також гірська. Для порівняння: схожий заряд має материнське молоко. Протягом доби вода цей заряд втрачає і матиме +100...+ 200 мілівольтів і починає діяти на організм як окислювач. Очищення електролізом дає заряд -100...-200 мілівольтів. Така вода посилює імунітет — здатність організму протистояти хворобам.

Зараз ви читаєте новину «Вода, яка посилює імунітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути