Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 03:00

Вітамін С програє "Українській медовій з перцем"

У середньому кожен з нас близько 200 разів за життя піддається дії застудних захворювань. І якщо ще тиждень почхати, відлежатися і знову вийти на роботу — застуди часто підривають наше здоров'я, скорочуючи тривалість життя на декілька років.

З дитинства нас учили, що найкращим профілактичним засобом є вітамін С. Ми його пили, але хворіти не переставали. Проведені клінічні дослідження за участю 10 тис. людей повністю спростували міф про те, що вітамін С підсилює здатність організму протистояти застудним захворюванням. Та й на перебіг хвороби він істотно не впливає.

Що ж робити, який засіб допоможе запобігти застуді, адже чергова епідемія не за горами? На допомогу приходять засоби, відомі з часів зародження медичної науки. Це — апітерапія (лікування продуктами бджільництва) і фітотерапія. Кандидат медичних наук Юрій Солоденко, апітерапевт з 34-річним досвідом стверджує: грамотно використовуючи продукти бджільництва — забрус, прополіс, маткове молочко — можна понизити захворюваність на застуди до 90%, а ті 10%, що залишилися, перенесуть найлегшу форму захворювання. Як один з доступних засобів апітерапії можна використовувати горілку Nemiroff "Українська медова з перцем". "Краще застосовувати якісну медову горілку, ніж саморобні медові настойки, — радить фахівець. — Після сильного переохолодження я завжди рекомендую протягом перших 12 годин вжити "Українську медову з перцем", щоб перервати розвиток застудного захворювання та уникнути хвороби". Лікувальні властивості меду загальновідомі, перець же активізує організм, спричиняючи прилив крові до горла і стравоходу. "Мед, перець і горілка добре поєднуються між собою. Крім того, горілка — це природний консервант, завдяки чому зберігаються корисні властивості перцю і меду, — пояснює Юрій Солоденко. — Оптимальна доза — від 25 до 50 грамів, залежно від ваги. Щоб метод подіяв, важливо не закушувати, або закушувати лише рослинною їжею".

Зараз ви читаєте новину «Вітамін С програє "Українській медовій з перцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути