четвер, 26 листопада 2020 15:41

У Полтаві діє знижка на ПЛР-тестування на коронавірус

Пройти тестування на Covid-19 у Полтаві тепер можна зі значною знижкою. У "Медичному центрі здоров'я" до 31 грудня триває акція — ПЛР-тест на коронавірус роблять за 1000 грн замість 1400.

— Здати аналіз на Covid-19 у пункті тестування можна як за власним бажанням, так і за рекомендацією лікаря. Необхідно записатися по телефону й прийти на призначений час. Інтервал між пацієнтами — 15 хвилин. Люди між собою не контактують, — каже головний лікар "Медичного центру здоров'я" Ганна Литовченко. — Результати надходять наступного дня. Можна обрати будь-який із видів тестування на коронавірус.

ПЛР — найточніший метод тестування. Дозволяє виявити вірус в організмі на ранніх стадіях хвороби. Виконується за мазком зі слизової оболонки горла й носа.

ІФА-тест визначає в організмі антитіла IgА, IgМ і IgG. Аналіз виявляє їх, якщо недуга в гострому періоді або людина вже перехворіла й отримала імунітет. Виконується з використанням венозної крові.

Забір матеріалу проводять у Полтаві в окремому приміщенні на вул. Котляревського, 16. Пункт прийому аналізів працює з 8:00 до 15:00 у будні, у суботу — з 8:00 до 12:00. Запис та довідки за тел.: 0(68) 386 06 96.

— Ще один наш пункт виконує забір матеріалу для понад 450 аналізів — усі клінічні, біохімічні, імунологічні, гістологічні, бактеріологічні дослідження, гормони, онкомаркери, вітаміни й мікроелементи, алергологічні панелі. Досліджуємо також цитологію та патогістологію, проводимо повний спектр діагностики інфекційних хвороб, — продовжує Ганна Юріївна.

Забір матеріалу проводять за адресою: вул. Стрітенська, 42, тел.: 0(66) 007 49 43.

Також у центрі пропонують широкий спектр медичних послуг — виклик в офіс і додому медсестри та лікаря, маніпуляції, ультразвукову діагностику, консультації та огляди у фахівців вузького профілю, апаратні дослідження, фізіопроцедури, високоефективні косметичні послуги.

— Усі наші фахівці мають високу кваліфікацію й регулярно підвищують професійний рівень, — додає Ганна Литовченко.

Ліцензія МОЗ України АГ №600177 від 24.05.2012.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві діє знижка на ПЛР-тестування на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути