Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2019 07:05

Трав'яний комплекс позбавляє псоріазу

Автор: ФОТО НАДАНЕ Тетяною РАДІОНОВОЮ
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні засоби від ­різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні засоби від ­різних недуг

— Довго потерпала від псоріазу, — говорить 44-річна Марія Романів із Броварів. — Перестала їздити в громадському транспорті, бо люди часто питали — чи це заразно. Висипи були на лиці, голові. Лише на ліктях вдавалося приховувати довгими рукавами. Не знаю, скільки б ще мучилася. Колега порадила трав'яні засоби, що допомогли її чоловіку.

Псоріаз утворює на шкірі сухі червоні бляшки. Спершу вони з'являються на ліктях і колінах. З часом — на голові, стопах і зовнішніх статевих органах.

— Якщо вчасно не розпочати боротьбу, недуга може вразити суглоби, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Тоді розвинеться псоріа­тичний артрит. Наслідки можуть бути плачевні. Зволікання погіршує ситуацію.

Від псоріазу Тетяна Павлівна Радіонова радить використовувати натуральний трав'яний комплекс. Виготовляє його за старовинним сімейним рецептом.

— Він ефективно проявив себе протягом багатьох років. До його складу входять крем, "жива водичка" та збір із цілющих трав і коріння. Крем слід наносити на вражені ділянки. Він пом'якшує й очищає шкіру. Надає їй здорового вигляду, позбавляє бляшок.

"Жива вода" ефективно доглядає як антисептик.

— Збір із понад 20 трав і коріння відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової залози й усуває дисбактеріоз. Сприятливо впливає на кислотність шлунку, заспокоює нервову та зміцнює імунну систему. Це не дає псоріазу підживлюватися зсередини й прогресувати.

Усі засоби натуральні, без побічних дій і шкоди для організму. Не спричиняють звикання. Головне — дотримуватися та виконувати всі рекомендації. Поліпшення відчуєте на третій-четвертий день.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя та шиї і багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Трав'яний комплекс позбавляє псоріазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути