понеділок, 17 червня 2013 07:00

Пневмонію лікують лоскотом

Автор: підготувала Ольга БОРИСЮК
 

Директор Інституту біонічної медицини, фізіолог 72-річний Валерій Миргородський лікує лоскотом і дотиками. Розробив цю систему 20 років тому. Впливає на активні точки організму, відомі зі східної медицини.

— Діти фантастично люблять наші методи. От зараз привезли шестимісячного хлопчика зі страшенними болями внизу живота. Йому ще рано робити якісь процедури. Лікую його лоскотом, — бере щітку для одягу і проводить по моїй руці від кінчика великого пальця до його основи. — Біль минає. Ця ділянка руки відповідає за весь правий бік — пряму і дванадцятипалу кишку, апендикс.

Що легший доторк — то більше ефекту, каже фахівець.

— Я розробив ці методи на основі закону малих енергій. Організм чутливіший до дотику, ніж до удару. Ніжні, тонкі й слабкі дотики активізують нервові клітини, а сильні пригнічують. Можна покласти долоню на плече людини, повернеться до вас. А якщо легко провести волоском по шиї — підстрибне.

Пояснює, дотики відкривають систему клапанів у клітинах, які пропускають потрібні речовини. Кожній чутливій точці на тілі відповідає ділянка хребта. Звідти енергія передається на певний орган.

— Головне — правильно визначити його. 13-річний хлопець упав із турніка на правий бік. Боліло все тіло, особливо рука і живіт. Лікарі не розібралися і загіпсували кінцівку. Я з'ясував, що вона здорова. Біль пішов у руку, коли хлопець різко перетиснув живіт при падінні. Зняв гіпс і почав лоскотати йому ступню, — проводить щіткою від великого пальця правої ноги по боку стопи до п'яти. — Цей палець пов'язаний із товстим кишківником. Трохи погладити — одразу минає напад. Коли біль ущух, дав хлопцеві динамометр. Він хоч і боявся після гіпсу, але витиснув хорошу цифру. Навіть підняв гантель тією рукою, яка доти боліла. Тепер менше хворіє, бо в нього підвищився імунітет.

Від шуму у вухах радить полоскотати щіткою від мізинця по ребру долоні або вздовж стопи.

— Найчастіше достатньо 5-7 хвилин, але бувало і 20. Бац — і шум припинився. Це також покращує слух. При запаленні легенів треба легенько провести по хребту зверху донизу. Це в тисячу раз корисніше від антибіотиків, бо активізує природний захист і підвищує імунітет.

Хворих на ноги лікує мідними паличками.

— Беру дві. Торкаюся болючого місця і такого самого на іншій нозі. Іде замикання, і в хвору точку потрапляє струм. Вирівнює енергетику, і біль минає. Якось звернулася 60-річна жінка, яка майже не ходила — так боліли ноги. Кожні кілька метрів зупинялася відпочити. Не допомагали ні  масажі, ні уколи. Після застосування дотиків — пішла.

— Хороші результати, коли лікуєш людей із чистим духовним фоном. Треба усвідомити неправильність того, що призвело до болю. Приходять банкіри, забудовники, які не платять робітникам зарплату. Якщо людина краде і грабує, матиме безсоння, головний біль і онкологію. І ніхто не вилікує.

Зараз ви читаєте новину «Пневмонію лікують лоскотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути