понеділок, 16 листопада 2015 05:50

Від сухого повітря закисають очі

Автор: ФОТО З САЙТА www.venta.com.ua
  Мийку повітря ставлять у дитячій. Вона ­безшумна і безпечна
Мийку повітря ставлять у дитячій. Вона ­безшумна і безпечна

— Після виписки з пологового в сина почали закисати очі. Лікарі радили промивати слабким розчином чаю, кип'яченою водою. Прописали крапельки, — каже вінничанка, 29-річна Вікторія Шипуля. — Як почали вмикати опалення, закисання перейшло у кон'юнктивіт. ­Довелося лікувати антибіотиками.

Щоб хвороба не повернулася, сімейний лікар порадила зволожувати повітря в кімнаті.

— Я провітрювала квартиру по кілька разів на день, підлогу протирала вогкою ганчіркою вранці й увечері — ніякого ефекту, — продовжує Вікторія. — Тоді чоловік купив мийку повітря "Вента". Поставили у спальні. Протягом тижня в малого минули проблеми з очима. У мене зникло першіння в горлі та кашель, що були від пересушеного повітря. До того думала, що маю хронічний тонзиліт.

Із настанням осені й початком опалювального сезону вологість повітря у приміщеннях змінюється: з комфортних для організму 40–60% опускається до 15–20%. Починає сохнути й лущитися шкіра, дере в горлі. Сухе повітря негативно впливає й на органи зору, викликає синдром сухого ока.

— Мийка повітря виконує одразу кілька функцій: очищувальну й зволожувальну, — розповідає Ірина Коляда з ­"Вента-центру Юкрейн". — Кондиціонери й опалення пересушують слизові оболонки носа та очей. Від сухого ока погіршується зір. Зволожувач повітря допоможе уникнути неприємних відчуттів і попередити виникнення хвороб.

Мийка повітря проста у використанні, має гарантійний термін роботи — 10 років.

— Затягує вентилятором брудне повітря і проганяє його крізь пластинчастий барабан. Він утримує найдрібніші частки бруду, а також пил, алергени, тютюновий дим. Чиста вода одночасно випаровується. Бруд і пил осідають у піддон. Повітря автоматично зволожується до рекомендованого лікарями рівня 40–60 відсотків. ­Мийка пропускає крізь себе все повітря у приміщенні раз на годину. Це гарантує рівномірне зволоження й очищення в усіх кутках кімнати. Для мийки підійде вода із крану, міняти її потрібно раз на два-три дні.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами: 0(57) 752 72 72, 0(44) 537 14 47, а також на сайтi: www.venta.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Від сухого повітря закисають очі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути