— Після свят шлунок треба розвантажити, — каже Наталія Самойленко, 33 роки. — Два дні їжте лише один продукт. Якщо обрали фрукти, їх досить півтора кілограма на добу. Кефіру чи простокваші — два літри. Магазинні йогурти не підходять, у них є консерванти. Сир вибирайте середньої жирності — до 5 відсотків. Добре розвантажує печений гарбуз. Очисний ефект дає гречана або рисова каші без солі та цукру.
П"ють після переїдання трав"яні чаї.
— Кропива, шипшина, узвар із сухофруктів насичують організм вітамінами, покращують травлення. Зелений чай переварює жирну їжу. Ранок почніть зі склянки води, щоб запустити роботу кишківника. Кава та солодка вода не бажані.
Коментарі