понеділок, 10 грудня 2012 00:00

Гепатит лікують безбілковою дієтою

Автор: фото з сайта www.fitfan.ru
  Гепатит, гіпертонію і діабет лікують продуктами, що нормалізують кислотність організму. Одночасно знищують інфекції за методом 
Фоля
Гепатит, гіпертонію і діабет лікують продуктами, що нормалізують кислотність організму. Одночасно знищують інфекції за методом Фоля

Киянка Світлана Мандзюк, 32 років, має важку форму гепатиту В. Припускає, її заразили п'ять років тому під час операції з видалення апендикса. Працює вчителькою в школі.

— Мене постійно нудило, болів живіт, не було апетиту, погано ходила в туалет. Чухалося все тіло. На ногах з'явилися "зірочки". Мала невисоку температуру, біль під ребрами справа. Півроку лікувалася антибіотиками безрезультатно. Покинула роботу.

— Прийшла до нас у поганому стані. Ми продіагностували її за методом Фоля, — каже Віра Разіна, головний лікар медичного центру "Здоров'я". — Провели їй курс протимікробного лікування на нашій апаратурі. Ми підводимо до точок на тілі спеціальний металевий олівець, через який подаємо невеликий струм. Він людині не шкодить, а інфекцію вбиває. Змінює енергію клітин. Водночас оздоровлюємо весь організм. За два тижні їй набагато полегшало. Гепатит перейшов у легку форму.

Світлані призначили інтенсивне загальнозміцнювальне лікування за методикою білоруського фахівця, лікаря Євгена Лапка.

— Ця нова методика корисна при всіх хворобах. Лапко має величезний досвід її використання. Ми у своїй практиці застосовуємо це частково. Поєднуємо з методом Фоля. Це значно покращує ефективність лікування гепатиту, цукрового діабету, гіпертонії та інших важких недуг.

Головне у методиці — кислотно-лужна рівновага організму, стан PH не менше 6, безбілкова дієта й велика кількість мікроелементів. Курс лікування — півтора-два місяці.

— Пацієнтка не їсть м'яса, молока, сиру, яєць, риби — лише рослинні продукти. Додали до раціону мікроелементи — селен, кремній. Деякі рідкісні елементи містяться у кедрових горішках. Важлива частина методики — дрібне голодування по 36-48 годин на тиждень. Наглядаємо за Світланою півтора місяці. Тепер їй значно краще, повернулася на роботу.

Рекомендують таким хворим гарячі ванни і сауну раз на тиждень. Одночасно борються з інфекцією і підвищують енергетичний потенціал організму.

— При цьому повністю виключаємо лікування хімічними препаратами, антибіотиками і гормонами. Вони ще більше руйнують організм. Наше лікування — без медикаментів.

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 242 49 79, 0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57.

Зараз ви читаєте новину «Гепатит лікують безбілковою дієтою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути