Ексклюзиви
пʼятниця, 09 грудня 2011 00:30

Газом NO омолоджують судини та шкіру

 

— Організм людини працює на самозбереження. У первісні часи бігали за здобиччю, тікали, ховалися. Так серце б'ється швидше, підвищуються тиск і тонус судин. У крові виробляються речовини, які її згущують, щоб на випадок рани кровотеча припинялася,— розповідає головний лікар медичного центру "ОЛГЕРД" Петро Кучеренко, 53 роки. — Зараз ми не боїмося кровотечі, але організм не змінюється. Найменший стрес — підвищується тиск, кров згущується, утворюються тромби. Найчастіше — в мізках, серці. Тоді інсульт, інфаркт. Кажуть, "згорів на роботі", бо багато переживав.

Аби не утворювалися тромби, Петро Кучеренко радить більше рухатися, займатися спортом. Іноді просто кричати. Для комплексного очищення судин й відновлення мікроциркуляції крові застосовують газ NO.

— Цей газ виробляє організм. Він "живе" у судинах 10–20 секунд. За цей час зміцнює їх та підвищує еластичність. Тоді по них проходить більше крові, яка доносить до тканин поживні речовини, а коли вертається, забирає шкідливі.

Завдяки зворотній функції кровообігу організм отримує інформацію про хвороби. Імунітет перелаштовується на їх лікування.

— Організм сам себе може вилікувати. Але через затромбованість судин не завжди вистачає інформації про початок недуги. Артрити, артрози, біль у суглобах починаються тому, що кінцівки, пальці віддалені від серця. Що далі, то слабший кровообіг, менше надходить корисних речовин.

Із віком організм виробляє менше NO, тому стінки судин стають жорсткіші. Клітини дедалі менше дістають життєво необхідних речовин. Починає випадати волосся, ламаються нігті.

— Газом NO можна омолодити людину. Шкіра стає еластичною, навіть якщо перед тим була екзема. Цю недугу вилікували 45-річному чоловікові. Екзема в нього утворилася після оперування варикозного розширення вен. За кілька сеансів від неї не залишилося й сліду.

Газом NO лікують вушні екземи, свербіж, аденоїди в дітей. Процедура безболісна, триває 1–2 хв. Діти її не бояться. NO ефективний при гіпертонії й підвищеному вмісті цукру в людей з надмірною вагою. Щоб забезпечити жирові відкладення поживними речовинами, організм піднімає рівень цукру в крові. Аби кров пройшла тонкими судинами, зростає тиск. Після збагачення організму газом NO рівень цукру й тиск нормалізуються. Вага зменшується.

Адреса медичного центру "ОЛГЕРД": Київ, бульв. Академіка Вернадського, 36. Тел.: 0(44) 422 95 05, 362 24 34, www.olgerd.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Газом NO омолоджують судини та шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути