понеділок, 18 червня 2012 07:45

"Еліксир молодості для чоловіків" поліпшує потенцію

Відома досвідчена травниця Тетяна Павлівна Радіонова рекомендує боротися з простатитом натуральним комплексом із трав і коріння.

— Багато чоловіків за 50 живуть із постійними різями і болями в яєчках, страждають переривчастим сечовипусканням, часто встають уночі до туалету. Дехто мириться з цим, лікуючись час від часу. Але так не можна. Мають рацію ті, хто активно долає простатит, шукає і добирає прийнятні методи лікування, — каже Тетяна Павлівна. Вона рекомендує звернути увагу на народні методи лікування простатиту травами, які є найкращими помічниками у боротьбі з хронічними недугами.

У своїх засобах від простатиту й аденоми Тетяна Павлівна використовує лише натуральні трави й коріння. До лікувального комплексу входять цілющий бальзам для вживання всередину і крем для введення в задній прохід. Такі симптоми, як утруднене, прискорене, переривчасте, неповне сечовипускання, різі, болі в яєчках, паху, крижах поступово зникають.

— Допоможіть собі — й у вас дуже скоро з'явиться шанс змінити своє життя на краще до невпізнання. Чоловіки часто звертаються до мене зі скаргами не тільки на біль і порушення сечовипускання через простатит, а й на порушення ерекції. Для відновлення і посилення статевої функції я виготовляю "Еліксир молодості для чоловіків", що має серед сильної статі велику популярність. Хочу зазначити, що всі мої засоби природні, не мають побічних дій, не шкодять організму і не викликають звикання, — запевняє травниця.

Демодекоз, гайморит, бронхіт, грибок, трофічні виразки, геморой, простатит — Тетяна Павлівна Радіонова позбавить вас від цих та інших недуг за старовинними рецептами династії травників. Ця рецептура перевірена більш як століттям. Вона є натуральною і нешкідливою. Чудовий результат — здоров'я безцінне!

"Я ніколи не брав ніяких таблеток, а тут припекло, бо занедужав на простатит. За оголошенням у газеті звернувся до травниці Тетяни Павлівни Радіонової й не помилився. Проблему свою вирішив. Дякую травниці й вашій газеті, що друкує про неї", — пише до редакції читач Н. Ю. Верещагін із Полтави.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової за допомогою можна

за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Еліксир молодості для чоловіків" поліпшує потенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути