пʼятниця, 17 червня 2011 00:45

Чоловікам посилюють кровообіг апаратом

Автор: фото з сайта www.mirsovetov.ru
  Найчастіше на сексуальну неспроможність скаржаться чоловіки  після 40. Це пов’язано із задавненими запальними захворюваннями
Найчастіше на сексуальну неспроможність скаржаться чоловіки після 40. Це пов’язано із задавненими запальними захворюваннями

Киянин 42-річний Володимир Грицак розлучився із дружиною п'ять років тому. Жінка покинула його через слабкість у ліжку.

— Спершу ходив до лікаря, обстежувався. Причини так і не виявили, припустили, що через судини. Призначили уколи, помпування. Жінка спершу чекала результату від лікування, потім почала мене ображати. За рік пішла.

52-річний Сергій Гаркуша, андролог-сексопатолог із лікарні "Сім'я і здоров'я" у Горлівці Донецької області, каже, що поняття "імпотенція" лікарі більше не вживають. Неспроможність чоловіка здійснити статевий акт називають еректильною дисфункцією.

— Це трапляється через слабку наповненість кров'ю статевого органа. Найбільш поширена причина цього — судинні захворювання. Вони найчастіше проявляються при діабеті, атеросклерозі. Таким хворим добре допомагають апаратні процедури, які покращують кровообіг у статевому органі. Їх треба пройти курс. Лікувальні сеанси призначають кілька разів на тиждень. Зокрема, з такою метою використовують апаратний комплекс БІОРЕГУЛЯТОР вітчизняного виробництва. Лікування комфортне: пацієнт  відпочиває, а лікувальна "хвиля" його масажує.

— На другому місці — ендокринні чинники. У чоловіків з якоїсь причини порушується гормональний фон, різко знижується рівень тестостерону. Припускають, таке може статися від зловживання пивом, яке містить фітоестрогени. Це рослинні гормони, які подібні до жіночих. Від них у чоловіків ростуть груди, знижуються сексуальне бажання й ерекція. Зараз молодь дуже підсаджена на енергетики, які також впливають на потенцію.

Еректильна дисфункція може виникнути від ліків, зокрема серцевих,  чи від наркотиків. Сексуально неспроможними стають чоловіки, які роками зловживають горілкою. На другій стадії алкоголізму, коли людина відчуває похмілля, зазвичай з'являються проблеми з ерекцією.

— До слабкості призводить також психологічна травма. До неї більше схильні тривожні чоловіки, в яких кілька разів не вдався статевий акт. Пригнічений психологічний стан при проблемах із ерекцією є завжди, але спричиняє їх рідко. Таким пацієнтам треба пройти курс психотерапії.

Найчастіше на сексуальну неспроможність скаржаться чоловіки після 40 років, що може бути пов'язане із задавненими запальними захворюваннями.

— Це простатит, хронічні приховані інфекції. За три-п'ять років від них у чоловіків починаються проблеми з ерекцією. Так само у жінок із запаленням придатків розвивається аноргазмія. Чоловіки п'ють віагру — але це на один раз, як милиця. Треба знайти й усунути причину недуги.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам посилюють кровообіг апаратом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути