Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 02:15

Артроз коліна лікують грязями

61-РІЧНА Лариса Сидоренко з Полтави 12 років хворіла на артроз колінного суглоба. На ноги її поставили грязі затоки Сиваш.

— Я перенесла інфекційне захворювання й отримала ускладнення. На правій нозі почав тріскатися колінний хрящ. Днями мучилася від страшного болю, з трудом пересувалася по квартирі. У лікарні мені кололи гормональні препарати та прописували ліки. На якийсь час біль трішки вщухав, а потім знову з'являвся, — пригадує жінка. — Якось по телевізору я побачила передачу про цілющу дію грязей затоки Сиваш і одразу вирішила спробувати на собі. Протягом місяця через день жінка робила аплікації з грязей.

— Кілька днів було сильне загострення. Потім хвороба почала відступати, — продовжує. — Коліно перестало боліти, я стала нормально ходити та спати. А через місяць повністю піднялася на ноги.

Нині Лариса Сидоренко робить такі процедури двічі на рік для профілактики.

ТОВ "ВІГОВ" пропонує відвідати унікальне родовище цілющої грязі з рожевим озером неподалік села Григорівка Херсонської області.

Інформацію щодо придбання лікувальної грязі або відвідування цілющого джерела з рожевою водою можна отримати в ТОВ "ВІГОВ" за адресою: Полтава, вул. Зигіна 29, 3 поверх, офіс 310,

або за тел.: 0(532) 56 98 78,

65 56 80, 0(67) 531 67 50,

0(66) 532 27 96.

Свої запитання можете надсилати на е-mail: [email protected]

Зараз ви читаєте новину «Артроз коліна лікують грязями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути