Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 16:30

Заняття йогою під час вагітності допомагають народити без болю

Заняття йогою під час вагітності допомагають народити без болю

33-річна Вікторія Звягінцева з Києва народила 3-х дітей без болю, бо займається йогою.

"Коли жінка коли вагітна, заняття йогою допомагає стати спокійнішою. Печія, нудота, набряки, токсикоз минає. Ще йога зміцнює спину, таз. Під час вагітностей ходила у басейн, за харчуванням слідкувала, ковбасу не їла, за місяць до пологів переставала їсти м'ясо  взагалі, тоді м'язи стають більш еластичними. Кожна вагітність для мене в задоволення", -- розповіла вона журналісту "Cazeta.ua".

"Бути вагітною – найприродніший стан для жінки , --каже її чоловік-одноліток Сергій.

"Під час вагітності жінка виглядає краще, ніж будь-коли. Природою продумано, що у вагітних мозок зменшується на 25 процентів. Щоб не думали багато дурного. Це захист організму, бо нам нав'язують, що пологи – це боляче. Першого сина Віка народжувала в лікарні. Навіть не кричала. А другого ми народжували вдома з акушером. Для мене це стало найяскравішим моментом в житті. Якщо приємно займатися сексом, то так же приємно прийняти пологи власної дитини. Це дуже еротичний процес. Деякі наші знайомі жінки, які теж народжували вдома з татами, зізналися, що відчули перший в житті оргазм. Ввійшли в задоволення, в них тепер по 3-4 дитини" -- ділиться чоловік.

Він стверджує, що діти, народжені вдома – інші.

" Їх не б'ють, не зважують, не забирають від мами. Все відбувається природно".

Подружжя впевнене, що в лікарні медики тільки заважають.

"Лікарі самі неофіційно попереджають: "Не робіть УЗО - це шкідливо. Для дитини це як би паровоз біля вуха просвистів. В лікарні медики тиснуть на тебе, стимулюють, примушують лізти на крісло. То їм сядь, то ляж. Чоловік був біля мене, пестив. Коли народився молодший син, старший Петрик прокинувся і разом за татом перев'язав йому пуповину, потім пішли купати Івасика у ванну. Петрик не боявся, бо я не кричала, посміхалася. А донечку вже всі приймали разом ", --згадує жінка.

Після пологів вдома треба викликати педіатра. Він фіксує, що немовля здорове. Плаценту треба зберегти, щоб було зрозуміло звідки дитина.

Стосунки між чоловіком та дружиною зміцнюються завдяки спільним пологам.

"Якби жінка народжувала сама, чоловік би ображався, що дружина зайнята тільки дитиною. Ревнував би, були б скандали. Могло б дійти до розлучення. А коли народжують удвох, чоловік стає більш турботливим і чутливим. Краще розуміє жінку", -- запевнила Віка.

Зараз ви читаєте новину «Заняття йогою під час вагітності допомагають народити без болю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути