Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 20:57

Шевченко, Ярмоленко і Сидорчук: як виглядають кохані футболістів збірної України
16

Збірна України з футболу завтра, 17 червня, зіграє у другому турі групи С чемпіонату Європи з командою Північної Македонії. Доки українські футболісти готуються до матчу, їх підтримують не лише шанувальники, а й кохані.

Існує стереотип навколо образу дружини футболіста: вона має бути красунею і народжувати дітей. Серед наших спортсменів - більшість мають дружин або подруг модельної зовнішності і вже стали батьками. Про це пише видання Tabloid.

Головний тренер української збірної 44-річний Андрій Шевченко скоро святкуватиме 17-ту річницю шлюбу з моделлю 42-річною Крістен Пазік. Вона народила йому чотирьох синів.

Півзахисник 31-річний Андрій Ярмоленко виховує разом з дружиною Інною трьох синів. А іншому півзахиснику 30-річному Сергієві Сидорчуку дружина Анна народила сина і двох доньок.

Андрій Шевченко скоро буде святкувати 17-ту річницю шлюбу з моделлю Крістен Пазік
Фото: instagram.com/andriyshevchenko
Крістен Пазік народила Андрію Шевченку чотирьох синів
Андрій Ярмоленко виховує разом з дружиною Інною трьох синів
Інна та Андрій Ярмоленки виховують трьох синів
Сергію Сидорчуку дружина Анна народила сина і двох доньок

Форвард збірної 25-річний Роман Яремчук у шлюбі з моделлю Христиною з 2017-го. У липні 2019 року в подружжя народився син. Їхній первісток міг народитися в бельгійському місті Гент, за команду якого грає спортсмен. Але Яремчук хотів, щоб син був українцем.

Півзахисник 24-річний Олександр Зубков і його дружина Анна в січні цього року стали батьками: кохана подарувала футболісту доньку. Пара одружилася в жовтні 2019-го.

Захисник 24-річний Олександр Зінченко скоро стане батьком. Його дружина Влада Щеглова, яка працює телеведучою, нещодавно оголосила про вагітність. Футболіст з коханою побралися навесні торік.

Захисник 22-річний Віталій Миколенко неодружений. Але має романтичні стосунки з Вікторією Ассоровою, яка 2017-го закінчила школу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна Морозюк викликала фурор фото в мінібікіні

Захиснику 25-річному Миколі Матвієнку дружина Ганна народила доньку Марію, якій у серпні буде 2 роки.

Дружина півзахисника "Динамо" 25-річного Жерсона Родріґеса, українська тенісистка Ольга Янчук хотіла розірвати стосунки з чоловіком, але передумала. Пара познайомилася в Києві та має спільну дитину.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко, Ярмоленко і Сидорчук: як виглядають кохані футболістів збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути