Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 17:39

Кожна пара може досягти "сьомого неба": 7 етапів у стосунках

Кожна пара може досягти "сьомого неба": 7 етапів у стосунках
Стосунки різні, але психологія розвивитку приблизно однаково у всіх пар

Кожна пара переживає три рівні у стосунках і тільки деякі досягають "сьомого неба". Закохані мало задумуються над своїм майбутнім, а дарма.

Стосунки різні, але психологія розвивитку приблизно однаково у всіх пар.

В розклали по поличкам усі періоди стосунків.

Романтично-квітковий

З нього стартують більшість стосунків. Красива романтика, знайомство з людиною, яка тобі симпатизує. Цей період часто проходить легко і непомітно, тому й залишається найулюбленішим у більшості пар.

Духовне пізнання

Цукерки, букети і шампанське стають не такими важливими і потрібними для відчуття емоційної насолоди. Це час краще пізнати свого партнера. Розуміти його погляди, думки, почуття. На цьому етапі стає зрозуміло, чи ви підходите один одному по характеру і життєвим пріорітетам.

Неприйняття і роздратування

Період, коли партнер починає дратувати. Відраза виникає навіть від любовних смс і "широких жестів". Саме тут відбувається розуміня меж дозволеного і можливого у стосунках. Тільки переживши цей етап, можна перейти на більш високі рівні стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали зворушливі фото зі зйомок фільму про принца Гаррі та Меган Маркл

Терпіння

У цей період пари починають ставати мудрішими. Кожен більш лояльно ставиться до свого партнера. Сварки вже не такі драматичні і конфліктів у відносинах менше.

Взаємоповага (І вимір кохання)

У пари з'являються серйозні обов'язки один перед одним. Особливо виразна повага до особистого простору і до "тараканів" коханої людини.

Дружба і взаємопідтримка (ІІ вимір кохання)

Пара стає не просто коханцями, а друзями. Кожен з партнерів розуміє і цінує стосунки. Бо кохана людина це, в першу чергу людина, з якою можна поділитися найінтимнішим

"Сьоме небо" (істинне кохання)

Немов країна Ельдорадо настає період справжного кохання і задоволення від нього. Усі перешкоди, проблеми і непорозуміння сприймають позитивно. Залишається місце тільки для приємних спогадів і спільних мрій.

14 березня 1850 року. в римсько-католицькій церкві Св. Варвари у Бердичеві обвінчалися французький письменик Оноре де Бальзак та графиня Евеліна-Констанція Вікторія Ганська. Згодом подружжя приїхало в Париж.

Зараз ви читаєте новину «Кожна пара може досягти "сьомого неба": 7 етапів у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути