пʼятниця, 14 жовтня 2011 15:24

Як затягнути хлопця у ЗАГС

Як затягнути хлопця у ЗАГС

"Зустрічаюся з хлопцем півтора року. Йому 25. Ми багато часу проводимо разом, двічі-тричі на тиждень займаємося сексом. Я знайома з його батьками, а він з моїми. Мама часто питає у мене, чи збираюся я за нього заміж. Я то збираюся і дуже цього хочу, але він не робить мені пропозицію. Як змусити його одружитися?" - пише у листі в редакцію 24-річна Аліна з Чернівців.

"Нікого ні до чого змушувати не потрібно, - радить столична сваха, власниця шлюбного агентства Ольга Разинська. – Повірте, чоловіки не люблять, коли їх силою до чогось примушують. Вони звикли приймати рішення самостійно. На жаль, хлопці зараз не охоче створюють сім'ї. Відмазуються від шлюбу тим, що ще не заробили достатнього грошей і не досягли бажаного у кар'єрі. А насправді просто дуже дорожать своєю свободою. Бути холостяком зараз стало модно. Не треба думати, скільки грошей принесеш у сімейний бюджет, вирішувати побутові питання, дбати про те, що твої діти їстимуть на вечерю і в чому ходитимуть у дитсадок".

Радить дати хлопцеві трохи часу, аби обдумати ваші стосунки.

"Тобі здається, що минуло вже досить багато часу, щоб йти під вінець. А він може вважати, що півтора року - не термін, щоб робити пропозицію руки і серця. Не картай себе. Почекай ще трохи. Багато панянок впевнені, що їх струнких ніжок і милого личка достатньо для того, щоб чоловік повів їх до ЗАГСу. Але ж для створення сім'ї треба бути близькими не тільки тілом, а й душею. Тільки жінка, яку такий чоловік дуже полюбить, змусить - не примусово, а силою своєї чарівності, глибиною почуттів - змінити принципи. Можливо, поки що ти ще не стала для нього такою жінкою".

Рекомендує не звертати уваги на поради батьків і родичів.

"Ніяка мама, ніякі родичі тут не указ. Не варто бігти до ЗАГСу, бо комусь так хочеться. Бажання створити сім'ю повинне бути тільки вашим і одноголосним. Інакше розраховувати на щастя у шлюбі марно. Не квап події, у вас ще достатньо часу, щоб розібратися у стосунках".

Зараз ви читаєте новину «Як затягнути хлопця у ЗАГС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути