четвер, 25 лютого 2021 23:46

Як карантин впливає на стосунки пари

Як карантин впливає на стосунки пари
Нерідко локдаун почався тоді, коли пара була на різних сторонах світу, тому вони змушені були пізнавати онлайн-стосунки. Фото: pixabay

Багато пар під час карантину через пандемію усвідомили важливі речі у стосунках.

Один з таких висновків - любов на відстані існує, пише Cosmo.

Нерідко локдаун почався тоді, коли пара була на різних сторонах світу, тому вони змушені були пізнавати онлайн-стосунки. Не всі залишились разом після цього. А ті, хто витримав це випробування, зміцнили відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше враження: як сподобатися за кілька секунд

Достатньо пар усвідомили, що бути разом постійно - це важко. Слід навчитися знаходити час для себе і займатися тим, що приносить задоволення.

Швидке життя до коронавірусу нерідко заважало частому спілкуванню між закоханими, тому вони не могли добре пізнати одне одного. Для щасливих стосунків це важливо. Тому зараз закохані частіше шукають нові способи комунікації. Або в гіршому випадку – розходяться, так їх і не знайшовши.

Робота робить стосунки міцнішими - ще один результат усвідомлення від карантину. Кар'єра може допомогти в любові. По-перше, люди біжать від неї одне до одного, щоб сховатися від дедлайнів і відпочити від усього світу. По-друге, це можливість дізнатися більше про життя і отримати досвід, який стане в пригоді у стосунках. По-третє, робота – спосіб скучити за партнером і захотіти нарешті зустрітися з ним.

Доволі часто, коли пари розлучаються, то пояснюють це тим, що "не зійшлись характерами". Стосунки - це щоденна праця, тому вчені знайшли головний секрет щасливих відносин. Дослідження в університеті Хартфортшира у Великій Британії показали, що пари, які сплять, тісно притулившись один до одного, набагато щасливіші у відносинах ніж ті, хто цього не робить.



Зараз ви читаєте новину «Як карантин впливає на стосунки пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути