Ексклюзиви
середа, 24 квітня 2019 05:28

Де краще провести побачення - поради зірок

Де краще провести побачення - поради зірок
На першому побаченні можна поекспериментувати і обрати неординарне місце

У кожного своє ідеальне побачення, жінки - зірки радять зупинитися на романтиці, а чоловіки – до романтики додати перчинки.

Американський комік Азіз Ансарі пропонує забрати дівчину з дому на автомобілі, прикрашеному свічками. Відвідати улюблений ресторан. Завчасно приготувавши імітований феєрверк для ефекту полум'я авто. Після розпачу дівчини обійміть її, заспокойте і поцілуєте на тлі вогненних сплесків.

Ровільсон Фернандес, редактор журналу Maxim радить запросити дівчину на вечерю у просте кафе. Завчасно орендувати тролейбус, який приїде по вас з вином, тістечками і фруктами. А потім підніміться на майданчик огляду або просто на дах, звідки відкривається гарний вид на місто, і танцюйте всю ніч безперервно, розповідає ukrlovelady.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого жінки найбільше чекають від чоловіків

З жіночого погляду Карина говорить, що для побачення необхідно підібрати правильне меню, де будуть легкі салати і закуски, без жирних, калорійних страв, щоб потім залишилися сили для довгої ночі

Деякі жінки переконують, що для побачення не потрібні міцні спиртні напої, тому що з ним легко переборщити та пропонують зробити акцент на антуражі - красивий посуд, ароматичні свічки, фонова музика, приглушене світло.

Жінки і чоловіки уявляють собі ідеальне побачення по-різному. Чоловіча половина схильна більше до практичності, їм важливіше показати себе з найкращої сторони. Для жіночої половини важливіша, звичайно ж, романтика, яка стоїть на другому місці по важливості після весілля.

Зараз ви читаєте новину «Де краще провести побачення - поради зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути