Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 10:31

Без принтів і блискіток: з чим носити масивні прикраси
8

Майстриня зі Львова 36-річна Наталя Угрин працює в широкому стильовому діапазоні. Але зазначила, що вишиті масивні аксесуари треба вміти носити, бо вони досить претензійні.

Про це розповіла кореспондентці Gazeta.ua.

"Люблю цікаві й нестандартні замовлення. Декілька постійних клієнток підкидають круті ідеї. Та загалом надаю перевагу роботі "вільного художника": роблю те, до чого лежить душа, а клієнтки можуть обрати прикрасу з готових робіт. За новинками не слідкую. Бракує часу. Та й маю фантазію. Стараюсь чужі роботи не дивитись, щоб не копіювати. Плагіат – недостойне заняття, яке ганьбить дизайнера", - поділилася Угрин.

Майстриня дала поради, з чим носити вишиті прикраси з бісеру
Фото: надане Наталією Угрин
Майстриня дала поради, з чим носити вишиті прикраси з бісеру
Майстриня дала поради, з чим носити вишиті прикраси з бісеру
Майстриня дала поради, з чим носити вишиті прикраси з бісеру
Майстриня дала поради, з чим носити вишиті прикраси з бісеру

Коли майстриня працює з клієнткою, обов'язково треба побачити її хоча б на фото.

"Потрібно поспілкуватися не лише про замовлення, а й про життя. Прикраси часто підбирають до певного вбрання. Тому важливо бачити всі деталі, щоб створити гармонійно довершений образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це особливий, сакральний одяг" - співачка розповіла про вибір вишиванок

Вишиті масивні прикраси є досить претензійними. Їх треба вміти носити та підбирати. До них пасують прості речі – без зайвого декору, принтів і блискіток. Вони ідеально пасують до суконь, особливо літніх курортних, піджаків, блуз і тунік. Маю лінію прикрас на щодень. Вони ідеальні до джинсів і водолазок: шкіряні кулони, браслети та кольє без зайвого блиску. Є серія прикрас в етностилі, які пасують до національного вбрання: писанкові кольє-гривни, брошки й сережки з мікровишивкою та розписом. Є вечірні та весільні прикраси з дорогим камінням і перлами, є яскраві кольорові літні комплекти. Працюю в широкому стильовому діапазоні", - зазначила львів'янка.

Найдорожчі прикраси, які створила львів'янка 36-річна Наталя Угрин, – це розшитий пояс за $1,5 тис., сумки за $1 тис. та кольє за $600-700. Над прикрасами майстриня працює разом з чоловіком-художником Віталієм Дончаком.

Зараз ви читаєте новину «Без принтів і блискіток: з чим носити масивні прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути