понеділок, 30 вересня 2019 15:42

Взуття для майбутньої осені: у чому ходити по калюжах?

Взуття для майбутньої осені: у чому ходити по калюжах?
Що носити в дощову погоду?

Осінь - це час "золотого листя", глінтвейну, затишних пледів і перших думок про новорічні свята. А ще це кардинальна зміна погоди: з теплої та літньої на часом похмуру, дощову, по-осінньому холодну. Це вимагає попередньої підготовки, як в плані гардеробу, так і взуття. У чому ж ходити по листопадових калюжах, щоб залишатися стильною, не жертвуючи комфортом?

Жіночі черевики на тракторній підошві

Незважаючи на мінливість моди, ці моделі впевнено тримаються в лідерах продажів, починаючи з 2015 року. Їх секрет простий. Черевики жіночі на тракторній підошві - це універсальне і однаково практичне осіннє взуття. Те, що такі черевики носять тільки в армії, вони грубі і невитончені - це міф.

Проте, зовнішній вигляд - не їхня головна перевага. Вони стійкі, високий каблук і підошва захищають ногу від промокання, в них без побоювання можна переходити дорогу "вбрід". Поєднуються практично з усім, в тому числі джинсами, неформальним або, навпаки, діловим стилем.

Ботильйони і "оксфорди"

Більш стриманий і традиційний варіант для дощової погоди - це жіночі черевики-оксфорди або ботильйони, зі шнурівкою або без неї, зі вставками декору або класичні, чорні, коричневі. Вони підійдуть діловому стилю, за ними відносно нескладно доглядати, а при правильному виборі якісної шкіри, таке взуття може прослужити мінімум кілька сезонів.

У теплі осінні дні, коли вночі ще не буває сильних заморозків, можна ходити і в "козачках", але з першими холодами рекомендуємо взути ніжки в щось більш тепле і надійне.

Відмінності ботильонов від інших моделей:

• як правило, шкіра
• високий каблук
• товста підошва
• захист від вологи
• захист від холоду

Гумові чоботи

Як показує практика останніх років, гумові чоботи з задоволенням носять не тільки діти і підлітки, а й дорослі люди. Це практичний варіант, коли на вулиці йде дощ, або він вже пройшов, але залишив після себе "непрохідні" в іншому взутті калюжі. Гумові чоботи не радять носити довго, так як вони не дихають, але зате вони є, мабуть, найкращим наявним варіантом для повного захисту від промокання.

Більше порад в блозі

Якщо ви хочете більше дізнатися про вибір взуття, тим більше перед покупкою моделей для осені, а також почитати статті про догляд, про те, як швидко висушити промоклі черевики і отримати інші рекомендації, радимо почитати кілька статей в блозі взуттєвої тематики.

Зараз ви читаєте новину «Взуття для майбутньої осені: у чому ходити по калюжах?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути