Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2021 11:15

Мода для жінок — що носитимемо цього сезону

  Який одяг буде модний цієї осені?
Який одяг буде модний цієї осені?

Після карантинних обмежень минулої осені ми втомилися від комфортних, проте звичайних спортивних костюмів, і хочеться вражати своєю красою. Попит на красу мотивував дизайнерів придумувати нові цікаві моделі та тренди, які вони представили для сезону осінь-зима 2021/22. Яскраві кольори, незвичайні фактури та нетипові поєднання, і найголовніше — жіночність та елегантність чекають на нас у прийдешньому сезоні. Розглянемо основні тренди жіночої моди, присутні у цьому сезоні, і які речі є must-have цієї осені та зими.

Основні тренди жіночої моди сезону осінь-зима 2021/22

Одним із найпопулярніших трендів залишилась бахрома. Вона була популярна й у минулих роках, але в цьому сезоні вона зустрічалась на модних показах практично всіх дизайнерів. Бахрома була представлена як елемент лаконічних суконь з довгим та коротким рукавом, пальт та парок, а також сумок. Якщо ви не є любителькою бахроми, але хотіли б відчути на собі цей тренд, варто подумати над придбанням сумки з бахромою, при чому довжина бахроми може бути короткою для більшого комфорту.

Штучне хутро є ще одним нашумілим трендом цього сезону. Дизайнери представили не лише куртки та пальта (як найперше, що може спасти на думку при слові "хутро"), а навіть сумки, виконані повністю з хутра. У пошуках нестандартних рішень творці моди вирішили поекспериментувати з довжиною ворса хутра: чим воно довше, тим більш трендовим видасться ваш образ. Для більш нейтрального образу можна обрати жіночий одяг лише з елементами хутра, що також виглядатиме трендово та стильно.

Приталені комбінезони, або кетсьюти, також популярні цієї осені та зими. Дизайнери представили цей предмет жіночого гардероба у новому світлі: вони використали такі тканини як органза, вовна, трикотаж і навіть мереживо. Кетсьюти прекрасно підкреслюють витончені вигини жіночої фігури. Тому, якщо ви роздумуєте над придбанням речі, яка буде на трендовому піку, такий комбінезон — саме те, що вам потрібно.

  Який одяг буде модний цієї осені?
Який одяг буде модний цієї осені?

Говорячи про кольори-хедлайнери цього сезону, найпопулярнішим став бузковий. Він не настільки активний як фіолетовий, оскільки належить до пастельних відтінків. Цієї осені та зими варто придбати пальто або джемпер такого кольору, також можна пошукати аксесуари такого відтінку, наприклад, сумку крос-боді, і ви будете в тренді. Щодо принтів, то у сезоні осінь-зима 2021/22 популярним буде принт у ромби. Дизайнери представили чорно-білу шахівницю у новому прочитанні. Тому цього сезону однозначно варто придбати одяг такого принту.

У цьому сезоні дизайнери продемонстрували нове прочитання деніму, представивши колекції з необробленої тканини. Вона виглядає більш діловою, тому придбавши сукню, піджак або штани з такої тканини, ви зможете не лише бути в тренді цього сезону, а й створювати стильні офісні образи. Перейшовши за посиланням https://modivo.ua/c/zhinky/odyah/dzhynsy, ви знайдете широкий вибір штанів з необробленого деніму відмінної якості, а ціни вас приємно здивують.

Як поєднувати тренди сезону осінь-зима 2021/22 з кежуал одягом у вашому гардеробі?

Хутряні куртки та пальта ідеально поєднаються не лише з джинсами та джемперами, а й з більш класичними речами, такими як спідниці-олівець, штани та приталеними сукнями-футляр. Або ж і взагалі поєднати два тренди в одному образі та одягти сукню з бахромою і доповнити курткою або пальтом з хутра. Джемпери та блузи ніжного бузкового відтінку прекрасно доповнять світло-блакитні, бежеві або білі джинси. Блузи з чорно-білим ромбоподібним принтом чудово виглядатимуть з класичними чорними штанами та чорними або білими джинсами скінні.

Зараз ви читаєте новину «Мода для жінок — що носитимемо цього сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути