Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2012 09:11

Зачаті взимку діти менше хворіють

Зачаті взимку діти менше хворіють

За дослідженням американських вчених, зачаті взимку діти будуть здоровими і розумними. Цікавимось у київського акушера-гінеколога Лариси Коробчук, чи дійсно краще зачинати дітей взимку.

"У холодну пору року у чоловіків виробляються більш витривалі і сильні сперматозоїди. Тому зачата дитина буде здоровою і міцною. Хоч яйцеклітини у зимовий період дозрівають гірше. Але це на зачаття не впливає настільки серйозно".

Переносити вагітність, зачавши дитину взимку, буде набагато простіше.

"Перший триместр вагітності для майбутньої мами проходить непомітно, якщо не враховувати токсикоз. Другий триместр припаде на весну. А ця пора року викликає у всіх відчуття радості. Приємні емоції - найкращі переживання під час вагітності. Дитина в материнській утробі відчуватиме прекрасне пробудження природи. Третій триместр припаде на літо. Вагітним не доведеться одягати на себе важкого і теплого одягу. Вживаючи фрукти і овочі по сезону, жінка поповнить організм вітамінами".

Зачата взимку дитина народиться восени.

"Осінні діти є спокійнішими за зимових і слухнянішими за літніх. Вони виростають турботливими, добрими, ніжними. Єдиний мінус у зимовому заплідненні – грип та ГРЗ, що є найпоширенішим взимку, коли здійснюється закладка всіх систем і органів дитини. Жіночий організм з настанням вагітності стає більш вразливим до атак вірусів".

Львівський психолог Анастасія Пасічник вважає, що діти, які були зачаті взимку, у житті досягають великих висот.

"Народжені восени кожен свій крок ретельно обдумують. Вони старанні в роботі, розумні і наполегливі, мають стійкий і легкий характер. У їхніх сім'ях стосунки гармонійні. Народжені восени люди укладають міцні шлюби, закохуються раз на все житті. Вони не люблять неконфліктні. Їм важко порозумітися з агресивними і надмірно емоційними людьми. Сваритися не вміють взагалі".

Зараз ви читаєте новину «Зачаті взимку діти менше хворіють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути