вівторок, 12 квітня 2016 10:33

Том Круз позбавив дітей спадщини заради релігії
5

Причини, за якими знаменитості позбавляють дітей спадщини, бувають найрізноманітнішими. Наприклад, Елтон Джон хоче, щоб його діти всього досягли самі, а ось актор Том Круз пішов на поводу у своєї церкви і залишить своїх спадкоємців без засобів до існування через релігійні міркування.

Ні для кого не секрет, що 53-річний Том Круз з головою поринув у саєнтологію (міжнародний рух, заснований на створеній американським письменником-фантастом Роном Хаббардом системі вірувань і практик з різного роду навколонаукових і релігійних ідей).

Понад 25 років він є послідовником релігії, яка в деяких країнах є забороненою. Саме через саєнтологію, за чутками, розпалися обидва шлюби Тома, і церква стала причиною того, що екс-дружина актора Кеті Холмс і Том Круз ділять дочку. Але навіть те, що колишня не дає йому бачитися з Сурі через захопленость церквою, не бентежить актора. Стало відомо, що Круз продав усе своє майно в США і переїхав до Великобританії, щоб жити в маєтку, який є штаб-квартирою саєнтологів. А це означає, що актор, фактично позбавив спадщини своїх трьох дітей. Ось що з цього приводу говорить інсайдер виданню Daily Mail:

"Том відданий церкві і вкладає гроші в її розвиток. Круз і нинішній лідер церкви Девід Міскевідж хочуть стати впливовішими за королівську сім'ю. Вони мріють про те, щоб їх маєток затьмарив Букінгемський палац".

Повідомляється, що Том на користь церкви продав нерухомість, а також забрав всі гроші з рахунків, щоб оплатити ремонт в британському особняку. Щедрість, проявлена актором, також принесе свої плоди. Кажуть, йому запропонували стати одним з керівників секти саєнтологів.

Нагадаємо, що у актора є троє дітей: прийомні Ізабелла і Конор, яких він усиновив в шлюбі з Ніколь Кідман, а також рідна 9-річна дочка Сурі від шлюбу з актрисою Кеті Холмс.Подивимося, може актор придумав шляхи відступу і десь приховав майно, яке зможе передати своїм дітям, а не тільки церкві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти в США - це маленькі дорослі, чий вибір поважають - український тато виховує сина в Америці

Зараз ви читаєте новину «Том Круз позбавив дітей спадщини заради релігії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути