Ексклюзиви
субота, 12 серпня 2023 11:56

Може відібрати кілька років життя: які подарунки категорично не дарують на день народження

Може відібрати кілька років життя: які подарунки категорично не дарують на день народження
Які подарунки категорично не можна дарувати Фото: 24 канал

Людині, яка відзначає день народження, прийнято вручати подарунки. Найцікавіше, що радість від цього може відчути не тільки винуватець урочистостей, а й той, хто вручає презент.

Але важливо, щоб у ролі подарунка виступила потрібна річ. На жаль, існує чимало предметів, які вважаються небезпечними презентами, згідно з народними прикметами, пише pixelinform.

Ніж

Вважається, що такий предмет може бути провісником сварки. Щоб гострий інструмент став безпечним подарунком, за нього треба попросити символічну суму. Однієї монетки буде достатньо для "перетворення" ножа на покупку.

Годинник

Цей предмет показує, наскільки швидко минає час. Можливо, винуватець урочистостей сприйме такий подарунок як натяк на його солідний вік. Але річ не тільки в цьому. Згідно з повір'ями, презент у вигляді годинника може відібрати у людини кілька років його життя.

Дзеркало

Подарунок у вигляді поверхні, що відбиває, може представляти серйозну небезпеку, особливо для представниць прекрасної статі. Не виключено, що дзеркало переверне успіхи і подвоїть невдачі.

Капці

Вважається, що подібні речі можуть спричинити серйозну сварку. Якщо людина не планує припиняти спілкування з винуватцем урочистостей, то дарувати капці не треба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що символізують квіти і які букети не варто дарувати жінкам: поради флористів

Прикраси з перлами

Перли – це прикраса, що чудово виглядає. Ось тільки багато людей вважають, що вони схожі на сльози. Саме тому перли можуть, згідно з прикметами, залучити біди в життя тієї людини, якій було вручено такий подарунок.

Пошук подарунків на День народження, до новорічного свята або урочистої дати – майже завжди не проста, але надзвичайно цікава задача. Але пошук цікавого, приємного та оригінального презенту дещо спрощується, якщо потрібно обрати практичні або прикольні подарунки автомобілісту.

Цілком пристойним подарунком стане парктронік, навігатор, відеореєстратор, компресор, автопилосос.

Зараз ви читаєте новину «Може відібрати кілька років життя: які подарунки категорично не дарують на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути