четвер, 08 липня 2021 11:43

День родини: які фільми переглянути з сім'єю
5

«Бетговен»
Фото: Скріншот з відео
«Аліса в Країні Чудес»
«Ми купили зоопарк»
«Пригоди Паддінгтона»
«Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа»

Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначають День родини. Не забудьте привітати найрідніших, сказати їм теплі слова любові й поваги, поділитися почуттями. Найкраще було б зібратися разом і в родинному колі провести час. Для приємного вечора можна переглянути гарний фільм.

Gazeta.ua підготувала перелік цікавих кінострічок для сімейного перегляду.

"Бетховен" — щирий фільм про вічні моральні цінності режисера Брайана Леванта 1991 року. Герой фільму — сенбернар Бетховен. Потрапивши ще цуценям у родину Ньютонів, Бетховен швидко подружився з дітьми і їхньою мамою, тільки батько дивився на пса скоса.

До одного ветеринара надійшло замовлення на випробування нових моделей куль. Для дослідів необхідний великий собака. У маленькому містечку знайти такого доволі важко, але йому пощастило — до нього на консультацію прийшла сім'я Ньютонів зі своїм псом Бетховеном. Ветеринар вирішує за будь-яку ціну отримати собаку.

Автор: Скріншот з відео
  «Бетговен»
«Бетговен»

"Аліса в Країні Чудес" і "Аліса в Задзеркаллі" два фільми режисера Джеймса Бобіна, що вийшли 2010-го і 2016-го відповідно. Усі пам'ятають історію про дівчинку Алісу, яка слідом за кроликом залізла в нору й опинилася в неймовірній Країні Чудес. Але ця історія має продовження. Та ж Аліса, але вже трохи старша, знову відвідала чарівну країну. І як же вона здивувалася, коли не побачила нічого, крім темряви. Усі її старі друзі, і серед них Божевільний Капелюшник, тепер у страшній небезпеці. Аліса розуміє, що її місія - врятувати Країну Чудес і повернути їй її колишній вигляд. На головну героїню знову очікують захопливі пригоди, зустрічі зі страшними й смішними героями, магія та чари.

Автор: Скріншот з відео
  «Аліса в Країні Чудес»
«Аліса в Країні Чудес»

"Ми купили зоопарк" - чудова драма, знята режисером Кемерон Кроу за мотивами мемуарів Бенджаміна Мі. Вийшла 2011 року.

Бенджамін Мі після смерті дружини сам виховує сина й дочку. Він вирішує трохи змінити життя та переїхати з міста в тихе й спокійне місце. Бенджамін придбав кілька гектарів землі з хорошим і великим будинком. На цій території також є зоопарк, який переживає не найкращі часи. Так для головних героїв фільму починається нове життя, наповнене смішними ситуаціями й різними курйозами. на родину Мі чекає зустріч із новими друзями, боротьба за життя та існування зоопарку.

Автор: Скріншот з відео
  «Ми купили зоопарк»
«Ми купили зоопарк»

"Пригоди Паддінгтона" — сімейний комедійний фільм британського режисера Пола Кінга про ведмедика Паддінґтона. Прем'єра картини у Великій Британії відбулася 23 листопада 2014. З Перу до Англії приїжджає добрий, увічливий та акуратний ведмедик, що належить до рідкісного виду перуанських ведмедів. На станції Паддінгтон він знайомиться з дружньою сім'єю Браунів, які з радістю приймають його. Ставши членом британської родини, він не розгубився й вирішив не просто насолоджуватися гостинністю господарів, а й допомагати їм із прибиранням та іншими домашніми справами. Однак всі спроби Паддінгтона стати помічником перетворюються на проблеми.

Автор: Скріншот з відео
  «Пригоди Паддінгтона»
«Пригоди Паддінгтона»

"Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка й шафа" режисера Ендрю Адамсона — екранізація твору "Лев, чаклунка й шафа" Клайва Льюїса, фентезійна притча про паралельний світ, входом у який є шафа. Через бомбардування Лондона чотирьох дітей Певенсі - Пітера, Сьюзен, Едмунда й Люсі відправляють до друга сім'ї, професора Дігорі Керка. Під час гри у схованки в будинку професора, Люсі ховається в шафі, яка насправді є входом у чарівну країну Нарнію. Поява дітей була передбачена, і саме вони мають знайти лева Аслана та з його допомогою звільнити жителів королівства від чар злої відьми. Фільм не залишить байдужими ані дорослих, ані дітей.

Автор: Скріншот з відео
  «Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа»
«Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День батька: які фільми переглянути з татом

Український День родини – молоде свято й відзначається з 2012 року. Святкують щороку 8 липня.

Зараз ви читаєте новину «День родини: які фільми переглянути з сім'єю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути