пʼятниця, 15 червня 2012 11:52

Росіяни в Донецьку вболівають за збірну СССР

Росіяни в Донецьку вболівають за збірну СССР
фото: light-fans.ru

В інтернеті з'явилося веселе відео з Донецька, де російські вболівальники пояснюють, чому вони вдягнуті в червоні футболки з написами "СССР".

Запис називається "Русские на Евро-2012. Донецк". Чоловіки з російськими прапорами бравадно стрибають і вигукують слово "Росія". Коли людина, що знімала відео, спитала, чому на футболках написано "СССР", вони відповіли: "А що? Це наша країна! Ми там народилися".

Після того один з них став повторювати гасло "Я народився в СССР!", згодом додавши "А помру в Росії. Або в США - яка різниця?".

З перших, переважно російськомовних, відгуків під роликом зрозуміло, що така поведінка викликає переважно осуд - як дописувачів з України, так і їхніх співвітчизників:

"Подивіться на голландців у нас у Харкові. Наймиліші і культурні люди. Петро І знав, куди їхати. Тільки в Європу! СССР і РФ - зло!", - відзначив користувач сайту YuoTube під іменем bolegfromkharkiv.

"Як вони взагалі візу отримали? Жах. Їх далі свого будинку випускати не можна. Ось через таких людей закордоном не дуже люблять росіян. Вболівальники один раз з'їздять на турнір і сидять вдома до наступного, а нормальні туристи з Росії потім змушені через них страждати", - написав Niji1989.

"Мені встидно, б...ть. Але це ще фігня, в порівнянні з руссо турісто в Туреччині-Єгипті", - відгукнувся, очевидно, росіянин Kainnax.

А це, скоріш за все, допис із України, автор - Utilmind: "Й....ані совки. Чого вони не в Варшаві?".

Нагадамо, саме в Польщі, зокрема й у Варшаві, проводять ігри команди групи А: Росія, Польща, Чехія та Греція.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни в Донецьку вболівають за збірну СССР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути