субота, 12 травня 2012 02:35

Польські митники пообіцяли влаштувати страйк на Євро-2012

Польські митники пообіцяли влаштувати страйк на Євро-2012
Фото: polskieradio.pl

Польські митники під час проведення Євро-2012 з футболу мають намір провести на своїх кордонах так званий "італійський страйк".

Про проведення такої акції непокори її учасники попередили президента Союзу європейських футбольних асоціацій Мішеля Платіні та українських колег по спільному кордону.

Під "італійським страйком" мається на увазі суворе дотримання всіх виробничих норм і правил, часу праці і відпочинку співробітниками, що призводить до значного уповільнення їх роботи.

В управлінні Львівської митниці повідомили, що польські сусіди вже кілька місяців проводять свої акції протесту, виступаючи проти підвищення пенсійного віку для чоловіків і жінок - до 67 років. Через це графік руху транспорту через кордон істотно порушений.

Люди, що перетинали останнім часом польсько-український кордон, розповідають, що на польській стороні дуже довго і ретельно перевіряють документи і речі пасажирів, салон автобуса, тягнуть час і вимотують нерви. Якщо свої погрози митники все ж виконають під час чемпіонату, то на кордоні слід очікувати кілометрові затори, в яких застрягнуть автобуси і машини з уболівальниками.

Зараз ви читаєте новину «Польські митники пообіцяли влаштувати страйк на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути