пʼятниця, 29 червня 2012 19:21

Польща могла б справитись без України - західні ЗМІ про Євро

Польща могла б справитись без України - західні ЗМІ про Євро
Іноземні журналісти висловили свої враження від організації турніру. Фото: sport-express.ua

Після останнього матчу Євро-2012 в Польщі іноземні журналісти висловили свої враження від організації турніру. Загалом вони в захваті. Ось деякі коментарі стосовно організації цього заходу.

"Вищий клас, - заявляє спортивний журналіст Патрік Берклі, котрий працює для таких видань як "The Independent" i "Al Jaaziry". - Іноземним журналістам створили високі умови для праці. Ваші уболівальники навіть після того, як ваша збірна вийшла з групи, продовжували сильно переживати за інші команди. А щодо Національного стадіону, то в мене просто немає слів. Він розкішний, повірте, я багато де працював, і він один з найкращих у світі. Що стосується Кемпбелла, то він просто помилявся і англійцям за це соромно. Я особисто почуваюсь у Варшаві, як у себе вдома, у Лондоні".

У свою чергу журналіст "The Times" Габріель Маркотті висловив дві претензії полякам щодо організації.

"Перша – дороги: я не люблю дивитись на карту і думати, чи є там дорога від Варшави до Гданська, чи ні. А друга, це те, що Польща могла організувати чемпіонат без допомоги України! У вас ще є чотири прекрасні стадіони у Кракові, в Катовіцах і Лодзі. Ви могли додати ще їх. Це покращило б переміщення між стадіонами, а українці могли б зробити чемпіонат наступного разу", - зазначив Маркотті.

Рікардо Пратезі з газети "La Gazzetta Dello Sport" заявляє, що у порівнянні з попереднім чемпіонатом в Африці тут англійську знають краще, що полегшувало роботу журналістам.

"Ви довели, що зможете приймати у себе гостей з інших країн на дуже високому рівні", - зауважив Пратезі.

Ян Левенхаген, журналіст "Dagens Nyheter" стверджує, що незакінчені дороги не вплинули на чемпіонат.

Проте китайська журналістка Їнг Тян з видання "The Beijing News" незадоволена тим, що у порівнянні з Олімпіадою у Пекіні у 2008 автобуси та потяги не довозять людей до брами стадіону, що потрібно добиратися самотужки, долаючи значні відстані.

Зараз ви читаєте новину «Польща могла б справитись без України - західні ЗМІ про Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути