четвер, 18 лютого 2021 17:34

Український застосунок серед найпопулярніших у США

Український застосунок для поліпшення якості сну Sleep Booster увійшов до трійки за кількістю завантажень у США у своїй категорії. Про це свідчить звіт Sensor Tower.

За даними AppStore і Google Play, Sleep Booster 2020 року посів 3-тє місце за завантаженнями в категорії "Медитація і сон". Порівняно з 2019 роком застосунок піднявся на 6 позицій, інформує Root Nation.

Автор: Sensor Tower
  Український застосунок - серед найпопулярніших у США
Український застосунок - серед найпопулярніших у США

"2020 року ми виросли у 2,5 раза. За рік застосунок встановили 5 мільйонів осіб. Застосунок Sleep Booster допоміг користувачам заснути понад 10 мільйонів разів. Таких показників нам вдалося досягти завдяки підвищенню ефективності маркетингу і поліпшенню якості продукту. Цьогоріч ми плануємо вирости в 3 рази, розвивати бренд, активно працювати з технологіями машинного навчання для визначення фаз сну і категорій звуків", – сказав Михайло Галян, CEO Boosters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні може з'явитися інтернет від Ілона Маска

Застосунок Sleep Booster призначений для поліпшення якості сну. Його розробила компанія Boosters з екосистеми бізнесів Genesis. Продукт запустили в роботу наприкінці 2018 року. У розробці використовували машинне навчання і власну адаптацію когнітивно-поведінкової психотерапії інсомнії - CBT-I) Використовуючи медитації, звуки й оповідання на ніч, застосунок допомагає людині заснути, аналізує її звуки вночі і сприяє формуванню правильних звичок, що нормалізують сон.

Зараз ви читаєте новину «Український застосунок серед найпопулярніших у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути