
Дизайнерська студія GFG Style, заснована легендарними Джорджетто та Фабріціо Джуджаро, презентувала неймовірний суперкар Peralta S - витвір мистецтва з унікальним авангардним дизайном.
Автомобіль привертає увагу своїм алюмінієвим кузовом, виготовленим вручну і відполірованим до ідеального дзеркального блиску.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові седани Volkswagen розсекретили до прем'єри та показали на фото
Єдині частини, що відрізняються від металу, - це вуглецеві елементи, такі як бічні пороги, передній спойлер і задній дифузор.
Peralta S відзначається інноваційними дверима, які замінені на величезний відкидний навіс, що відкривається вперед, забезпечуючи легкий доступ до салону. Крім того, вікна автомобіля виконані у стилі "крила чайки", що підсилює футуристичний вигляд.
Дизайн Peralta S був натхненний Maserati Boomerang 1972 року, також створеним Джуджаро. Цей ексклюзивний суперкар був виготовлений на замовлення мексиканського колекціонера Карлоса Перальти та його синів, на честь яких він і отримав свою назву.
Автомобіль побудований на базі Maserati MC20, що забезпечує середньомоторне компонування і задній привід. Під капотом Peralta S розташований 3,0-літровий V6 з подвійним турбонаддувом, який розвиває потужність 630 кінських сил та 730 Нм крутного моменту. Це поєднує розкішний зовнішній вигляд з вражаючими технічними характеристиками, що робить Peralta S справжнім шедевром інженерії.
Минулого місяця українці придбали 4,2 тис. вживаних легкових авто віком до 5 років, імпортованих з-за кордону. Зазначається, що в лютому в Україні вперше зареєстрували 17 тис. вживаних легкових автомобілів.
У цьому сегменті найбільшу частку серед імпортованих авто зайняли електромобілі - 50%.
Коментарі
Естету
Не лестіть собі. Естет - людина, як мінімум, культурна і ввічлива. А ви просто-на-просто ображаєте журналістку. Вона ж не дегустатор і не винороб. А якщо ви аж так добре в циїх справах петраєте, то можна написати нормальне, а не образливе і брутальне зауваження.
естет - дурень, це якраз ти. журналіст просто записала те, що їй розповідали.
Мирослава, ви дура! На Артемівському заводі шампанське виробляють як раз за клисичною технологією. У Києві, Харкові тощо - зовсім не в чанах, а суміш вин (купаж) газують, ніби вашу улюблену кока-колу (ви ж, даруйте, далі цієї газировки у своєму гастрономічному розвитку ще не пішли?)...