Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 12:11

НМУ активізував переговорний процес з проведення тестування "Крок" - Амосова

НМУ активізував переговорний процес з проведення тестування "Крок" - Амосова
Ректор НМУ Катерина Амосова заявила про старт переговорного процесу з проведення тестування "Крок". Фото: Антикор

Національний медичний університет імені Богомольця активізував переговорний процес з проведення тестування "Крок". Про це повідомила ректор НМУ Катерина Амосова.

Зокрема університет взяв на себе обов'язок Центру тестування з отримання документації для укладення угоди на проведення іспитів за договірною процедурою. Це зробили, щоб уникнути подальшого порушення студентських прав. "Інтереси наших студентів та інтернів для нас – приоритет", – наголосила ректор університету Катерина Амосова.

Відповідно до закону "Про публічні закупівлі", таку роботу мав провести сам Центр, але відмовився, що і стало причиною зриву іспиту студентів-стоматологів. Тому НМУ отримав експертний висновок, позицію Антимонопольного комітету та Мінекономіки самостійно. "Тендерний комітет, розглянувши пакет документів, прийняв рішення щодо застосування, як виняток, переговорної процедури закупівлі послуг Центру тестування при МОЗ України і вже розмістив відповідне оголошення", – зауважила Амосова.

Вона додала, що віце-прем'єр-міністр Павло Розенко дав доручення МОЗ терміново дозволити університетові використати спецфонд для оплати ліцензійного тестування студентів-бюджетників.

"Національний медичний університет зробив все для укладання договору і забезпечення вчасного складання іспитів "Крок", – наголосила ректор вузу і повідомила, що університет запросив Центр тестування до участі у переговорній процедурі щодо проведення ліцензійних інтегрованих іспитів "Крок".

Зараз ви читаєте новину «НМУ активізував переговорний процес з проведення тестування "Крок" - Амосова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути