понеділок, 06 листопада 2017 03:15

NASA: Місяць може перетворитися на планету

NASA: Місяць може перетворитися на планету
Місяць може стати планетою. Фото: Навколо світу

Експерти NASA готові заявити офіційно про те, що Місяць є окремою планетою, а не супутником Землі, як було встановлено до цього часу. За визначенням фахівців, параметри небесного світила рівні новому статусу.

Виявляється, Місяць, який кожен вважав супутником Землі, може насправді вважатися планетою Сонячної системи. Дослідники відкрито заявили про те, що габарити нічного світила цілком говорять про наявність у Місяця нового статусу. Він повністю відповідає розмірам, віддаленню і положенню іншій назві, повідомляють Аспекти.

Вчені мають намір досліджувати до кінця цю теорію, але спочатку вони впевнені, що всі об'єкти в космічному просторі можна називати планетами, крім комет і астероїдів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NASA показало підготовку до експедицій

Нове положення Місяця привернуло до себе увагу багатьох фахівців астрономічної науки. Тому в найближчі дні буде проводитися розробка нової теорії про положення небесних тіл.

Зараз ви читаєте новину «NASA: Місяць може перетворитися на планету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути