середа, 04 липня 2018 15:28

За півроку до місцевих бюджетів Одеської області надійшло понад 5,5 млрд грн - Гліб Мілютін

  Начальник Головного управління ДФС в Одеській області Гліб Мілютін підкреслив, що підприємці, засновуючи власну справу, працевлаштовують не тільки себе, але і забезпечують роботою і стабільною заробітною платою інших громадян
Начальник Головного управління ДФС в Одеській області Гліб Мілютін підкреслив, що підприємці, засновуючи власну справу, працевлаштовують не тільки себе, але і забезпечують роботою і стабільною заробітною платою інших громадян

В Одеській області зберігається позитивна динаміка збільшення надходжень єдиного податку як від фізичних, так і юридичних осіб. Це свідчить, перш за все, про активізацію підприємницької діяльності та створення максимально комфортних умов ведення бізнесу в Одеському регіоні, повідомив начальник Головного управління ДФС в Одеській області Гліб Мілютін.

Так, всього за півроку до місцевих бюджетів Одеської області надійшло понад 5,5 млрд податків і зборів.

Зокрема, за словами Мілютіна, в січні-червні поточного року до місцевих бюджетів надійшло понад 816 млн грн єдиного податку, що на 172 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. При цьому близько 70% із загальної суми надходжень сплачено фізичними особами, решта - юридичними.

Більш ніж на 600 млн грн більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року надійшло податку з доходів фізичних осіб - в цьому році за 6 місяців він склав майже 3,3 млрд грн.

Також 1,1 млрд грн до місцевих бюджетів надійшло податку на майно - в минулому році цей показник склав майже 990 млн грн.

Місцеві бюджети також наповнилися 942 млн грн плати за оренду землі, 161 млн грн акцизного податку та майже 150 млн грн податку на нерухоме майно.

Надходження від транспортного податку за цей період перевищили 8 млн грн, а від прибутку підприємств - 77 млн ​​грн.

Керівник Головного управління ДФС в Одеській області також підкреслює, що підприємці, засновуючи власну справу, працевлаштовують не тільки себе, але і забезпечують роботою і стабільною заробітною платою інших громадян.

"Фіскальна служба в Одеській області, зі свого боку, готова всебічно підтримувати і сприяти розвитку малого бізнесу в регіоні, оперативно реагувати на потреби в роз'ясненні питань застосування податкового законодавства", - зазначає Гліб Мілютін.

Так, з початком курортного сезону, в Одеському регіоні фіскальна служба проводить низку зустрічей і семінарів з підприємцями, які здійснюють діяльність на ринках і в курортній зоні уздовж узбережжя.

Зараз ви читаєте новину «За півроку до місцевих бюджетів Одеської області надійшло понад 5,5 млрд грн - Гліб Мілютін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути