понеділок, 12 жовтня 2015 14:09

В "Укренерго" прокоментували енергоблокаду Криму

В "Укренерго" прокоментували енергоблокаду Криму
Фото: izvestia.kiev.ua

Станом на понеділок, 12 жовтня, поставки електроенергії в Крим з материкової України здійснюються по лініях Каховка-Титан і Каховка-Джанкой, яка була включена в роботу в зв'язку з ремонтом лінії Мелітополь-Джанкой.

Про це повідомили в держкомпанії НЕК "Укренерго" виданню "Новое время".

"Зараз енергопостачання Криму здійснюється в обсязі 650 МВт, що на 200 МВт нижче повної потреби споживання", - відзначили в компанії.

Також повідомляється, що в. о. директора "Укренерго" Всеволод Ковальчук переконав керівника штабу громадської ініціативи щодо блокади Криму Ленура Іслямова в необхідності допуску персоналу для ремонту пошкодженої електроопори лінії Мелітополь-Джанкой.

"Ми розуміємо громадянську позицію кримськотатарського народу і всіх учасників акції блокади Криму, але ДП НЕК "Укренерго" як системний оператор ОЕС України не приймає і не може приймати жодних рішень про припинення подачі електроенергії споживачам, які суперечать вимогам чинного законодавства та/або умов укладених договорів", - підсумували в компанії.

Нагадаємо, раніше заступник голови штабу цивільної ініціативи блокади Криму Ізет Гданов заявив, що енергетики підтримали учасників блокади анексованого Росією Криму і припинили постачання електроенергії на півострів по лінії Мелітополь - Джанкой.

Зараз ви читаєте новину «В "Укренерго" прокоментували енергоблокаду Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути