пʼятниця, 06 липня 2012 13:43

"Укроборонпрому" одним махом списали борги за пенсії, тепло та електрику

"Укроборонпрому" одним махом списали борги за пенсії, тепло та електрику
Фото: obozrevatel.com

Верховна Рада прийняла за основу закон, який регулює питання погашення заборгованості та розвитку підприємств держконцерну "Укроборонпром".

За законопроект "Про деякі питання заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу-учасників держконцерну "Укроборонпром" і забезпечення їх стабільного розвитку" в п'ятницю в першому читанні проголосували 245 з 267 зареєстрованих в залі народних депутатів.

Законопроект, передбачає, що на умовах визначених цим законом підлягають списанню заборгованості підприємств держконцерну за природний газ, електричну та теплову енергію, водозабезпечення і водовідведення, а також заборгованості перед Пенсійним фондом та державними соціальними фондами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада прийняла закон про дешеву іпотеку від Януковича

Зокрема, підлягає списанню заборгованість за комунальні послуги підприємствам ОПК, яка мала місце станом на 1 лютого 2012 року і не була погашена на момент набуття законом чинності. Обсяг списання заборгованості перед соціальними фондами, визначається органами соціальних фондів на основі даних обліку платежів до соцфондах.

За даними з пояснювальної записки до законопроекту, поточний обсяг заборгованості підприємств ОПК - учасників держконцерну перед держбюджетом оцінюється в 307 млн ??грн, перед соціальними фондами - 366,1 млн грн, за комунальні послуги -146,3 млн грн.

Законопроект, автором якого виступає народний депутат Владислав Забарський (Партія Регіонів) був зареєстрований у Раді в березні.

Зараз ви читаєте новину «"Укроборонпрому" одним махом списали борги за пенсії, тепло та електрику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути