понеділок, 20 вересня 2021 12:36

Учасники ринку і суспільство підтримали нас у боротьбі з рейдерами з СБУ - "Октагон-Аутдор"

Учасники ринку і суспільство підтримали нас у боротьбі з рейдерами з СБУ - "Октагон-Аутдор"
Компанія "Октагон-Аутдор" давно отримала визнання авторитетних організацій. Фото: Октагон-Аутдор

Відкрита підтримка патріотичних організацій, всеукраїнських профільних асоціацій, партнерів і навіть конкурентів є важливим фактом у відстоюванні чесного імені і ділової репутації компанії "Октагон-Аутдор", яка зіткнулася "з безпідставними звинуваченнями та рейдерством з боку державного органу - СБУ".

Про це заявили на офіційній Facebook-сторінці компанії.

Компанія "Октагон-Аутдор", що є одним з найбільших операторів зовнішньої реклами в Україні, давно отримала визнання авторитетних організацій і установ з різних міст. Серед них "об'єднання учасників АТО "Українці Разом", ГО "Серця кіборгів", UNICEF, Міністерство оборони України, СБУ (!), Національна гвардія України і багато державних і громадських організацій, іноземних посольств і представництв. Адже протягом 25 років ми були і залишаємося надійними партнерами в розміщенні соціальної реклами і суспільно значимої інформації. Щорічно - десятки соціальних кампаній, сотні виділених нами безкоштовних рекламних площин", констатують в "Октагон-Аутдор".

Компанія відзначає, що "найкращим доказом проукраїнської позиції є справи, які говорять самі за себе. Адже з 2014 року "Октагон-Аутдор" розмістила більше тисячі бордів та сітілайтів з сюжетами на підтримку патріотичного виховання та воїнів АТО. Ми шануємо пам'ять Героїв Небесної Сотні на наших інформаційних носіях. На сотнях наших площин безкоштовно були розміщені сюжети, присвячені трагедії Голодомору, пам'яті Героїв Крут, депортації кримських татар та історичним постатям, які будували українську державу", йдеться в заяві компанії.

Власником компанії є громадянин Європейського Союзу. "Європейські цінності та патріотизм завжди були і залишаються нашим орієнтиром. І це підтверджено всієї нашої діяльністю. Саме тому абсурдними є звинувачення в нібито співпраці з сепаратистами і фейки щодо тероризму", - відзначають в "Октагон-Аутдор".

Компанія "Октагон-Аутдор", яка є одним з найбільших операторів зовнішньої реклами в Україні, нещодавно заявила про рейдерську атаку з використанням недоброчесних співробітників СБУ. Компанія заперечує закиди в нібито співпраці з сепаратистами так званих Л/ДНР і звернулася до президента, прем'єр-міністра, голови СБУ та генерального прокурора щодо фальсифікації звинувачень в тероризмі.

ЗМІ пов'язують спробу рейдерського захоплення великого оператора зовнішньої реклами з наближенням виборів, також звучали версії про зацікавленість деяких представників влади. Адже 4600 рекламних площин, які належать компанії "Октагон-Аутдор" в 37 містах України, можуть стати безкоштовним ресурсом у виборчій кампанії, про наближення якої говорять політологи. У свою чергу авторитетні галузеві організації, такі як Асоціація операторів зовнішньої реклами та Всеукраїнська рекламна коаліція, виступили на захист компанії "Октагон-Аутдор".

Зараз ви читаєте новину «Учасники ринку і суспільство підтримали нас у боротьбі з рейдерами з СБУ - "Октагон-Аутдор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути