Ексклюзиви
середа, 20 травня 2020 16:14

Уряд затвердив дату поновлення пасажирських авіаперевезень

Уряд затвердив дату поновлення пасажирських авіаперевезень
15 червня планують поновити пасажирські авіаперевезення. Фото: pixabay.com

Залізничні перевезення пасажирів у приміському та міжобласному сполученні поновлять 1 червня. Водночас авіаперевезення дозволять з 15 червня.

Кабмін на засіданні 20 травня дозволив послабити карантин і почати поновлювати роботу транспорту, передає пресслужба Міністерства інфраструктури.

Регіони, де за останні 7 днів на 100 тис. населення в середньому нараховують менше 12 нових випадків інфікування, завантаженість ліжок у лікарнях, куди госпіталізують пацієнтів, менш як 50%, можуть послабити протиепідемічні заходи, - наголосили в міністерстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степанов назвав області, що не готові до пом'якшення карантину

Так 22 травня поновлять роботу регулярних і нерегулярних пасажирських перевезень у міському, приміському, внутрішньообласному і міжнародному сполученні. З 25 травня запрацює метро. Потяги почнуть перевозити пасажирів у міському, регіональному, далекому внутрішньому і міжобласному сполученні з 1 червня. А 15 червня планують поновити пасажирські авіаперевезення.

Щоправда, масковий режим, температурний скринінг працівників та дезінфекція транспорту залишаються головними умовами роботи.

Із 22 травня карантин буде адаптивним - залежно від динаміки поширення коронавірусу в конкретному регіоні. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов вважає ймовірним новий спалах інфекції через послаблення карантину.

Зараз ви читаєте новину «Уряд затвердив дату поновлення пасажирських авіаперевезень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути