Ексклюзиви
субота, 28 жовтня 2006 13:50

Вартість проїзду в метро може зрости до 1,5 гривні

Незабаром знову може зрости вартість проїзду в Харківському метрополітені. У п"ятницю на прес-конференції начальник Харківського метрополітену Сергій Мусєєв заявив, що він буде ініціювати нове підвищення тарифу.

За його словами, збільшення вартості проїзду з 50 до 75 копійок (з 19 жовтня 2006 року - "ГПУ"), не вирішує проблем його підприємства, навіть не виводить на нульовий рівень рентабельності, вже не кажучи про можливість розвитку.

Мусєєв висловив сподівання, що інвестиції в 500 тис. грн, які запропонував президент АТ "Концерн "АВЕК і К*" , народний депутат України Олександр Фельдман, допоможуть повноцінному функціонуванню метрополітену.

Як повідомлялося, раніше проти підвищення тарифу на проїзд у метро виступала низка партійних та громадських організацій Харківщини. Позиція Об"єднання профспілок Харківської області дозволила не підвищити тариф вище 75 коп.

Раніше Мусєєв заявляв, для перспективи розвитку метрополітену вартість проїзду в метро має бути не меншою 1 грн 50 коп.

Днями Харківський міський голова Михайло Добкін обговорив з прем"єр-міністром України Віктором Януковичем можливість передачі Харківського метрополітену у муніципальну власність, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вартість проїзду в метро може зрости до 1,5 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути